Вижте каква изненада получи Галин за РД и защо се разплака ВИДЕО

Вижте каква изненада получи Галин за РД и защо се разплака ВИДЕО

Налагането на извънредното положение в страната миналата година съвпадна с рождения ден на фолкпевеца Галин, който бе планува шумно парти. Тази година също не успя да отпразнува своя 30-годишен юбилей по начина, по който възнамеряваше. 

Оказа се, че до себе си Галин има хора, които мислят за неговия комфорт и направиха деня му значим, макар отдавна да се беше примирил, че рождения си ден ще прекара като всеки друг през последната една година, откакто се намираме в тази ужасна пандемия. 

Галин прави фурор с новите дрехи от бранда си СНИМКА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin (@galin_music)

В деня на рождения си ден Глаин решил да свърши малко работа и с екипа му решили да снимат фотосесия на новите модели от модната линия "I am", по която работи с дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз. 

Екипът му се събрал по-рано и подготвили множество изненади за хитовия певец, който нищо не очаквал. Фойерверки, торта и подаръци получи Галин за своя празник от своя екип от музикалната му компания "Алфа мюзик". Видимо Галин се разчувства и показа, че за истинското щастие е нужно малко - признателност и уважение от най-близките. Плътно до него на видеото се виждат двете му открития Лидия и Десита, които бързо се покатериха по стълбицата към успеха и вече са истинска конкуренция на най-актуалните имена в бранша./show.blitz.bg

Коментирай