Новата певица на Галин се пусна гола още при дебюта ВИДЕО 18+

Новата певица на Галин се пусна гола още при дебюта ВИДЕО 18+

Новата певица на поп фолк певеца и продуцент Галин не си поплюва. Пусна се гола още при дебюта си, без да му мисли много, много. Палавата Симона има амбицията да пробие много бързо във фолк средите и бързо да стане разпознаваемо лице и глас.

Новата звезда в лейбъла на Галин "Алфа Мюзик" е само на 19 години, но вече е наясно какво трябва да направи, за да придобие слава и популярност. Засега това да привлече вниманието към себе си, добре й се получава.

Обрат! Галин с шокиращи думи за конкурента си Фики

Дебютната й песен се казва "Момиче от лед", а в клипа към нея тя е чисто гола и прикрива тялото си само с ръце. Разбира се, вероятно е била учудена от факта, че прелестите й не предизвикаха единствено ласкави думи, защото феновете на поп фолка я засипаха и с доволно количество критика заради голотата.

Галин стана сензация в Египет, след като... ВИДЕО

Така или иначе обаче, само в първия ден "Момиче от лед" събра над 300 000 гледания и се нареди на първо място в най-бързо набиращите популярност видеоклипове в българския YouTube.

Отскоро част от "Алфа мюзик" са и младите изпълнители Адам и Маджуна, както и най-малката фолк певица – 16-годишната Данна, която стана популярна още като дете от „Шоуто на Слави“, където участваше във формата „Запознай се с малките“.

Вижте каква изненада получи Галин за РД и защо се разплака ВИДЕО

За кратко Галин продуцираше и певицата Диона, която стана известна като рапърка, но благодарение на продуцента си се преориентира към „лекия жанр“. Макар да демонстрираха много близки отношения, тяхната дружба и съвместна работа продължи около година, след което Диона напусна "Алфа" и реши да се продуцира сама./show.blitz.bg