Мария се изложи тотално! Пя на плейбек, облечена в целофан... ВИДЕО

Мария се изложи тотално! Пя на плейбек, облечена в целофан... ВИДЕО

След като реши да се завърне на музикалната сцена, Мария не се радва на вероятно очакваните от нея бурни емоции на радост от страна на феновете си. Вместо дежурните комплименти, поп фолк миньончето отнася серия от критики и за пеенето, и за визията си.

Както ви информирахме наскоро, изпълнителката бе залята от страшен хейт, докато промотира новото си парче "Ще те побъркам", в което пеенето е последното, с което впечатлява.

Ето това за Мария и Миро срази всички, лъсна истината за... СНИМКИ

Освен новото парче, Мария тръгна и по участия из нощните заведения, както едно време, само че към днешна дата предизвиква повече подигравателни коментари, отколкото нещо друго. Особено пък след последното си участие, на което се появи облечена в... целофан. Разбира се, отново пя на плейбек, което възмути редица нейни почитатели.

"Ама, мила, осъзнай се! Не си в TikTok, а хората са платили някакъв мижав вход, за да те гледат, а не да ти слушат гласа на запис", гласи един от многото негативни отзиви в социалната мрежа по адрес на старозагорката, която напоследък е фен на липсинга.

Това ли са трите причини за скоропостижния развод на Мария и Миро Дзвера

"Пародия на пеене", "Нито визия, нито глас", "Залезе, залезе... една стойностна песен имаш и това е", "поне можеше да се постарае да има синхрон между песента и нейното "изпълнение", "Мара за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее", се казва още в коментарите в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

STIGA

STIGA 25.08.2022 11:15

смърт на чалгата и чалгарите

АХМАК ДОГАН

АХМАК ДОГАН 25.08.2022 13:35

Миче,дай по путенце бе....

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 25.08.2022 17:02

Ще е добре да каже кой й заши дупарата преди години в болницата в Стара Загора?

Здрасти

Здрасти 25.08.2022 17:41

Обслужваше клиенти в Новотел Пловдив, в началото на кариерата си,през 2005

........па

........па 27.08.2022 10:04

Феновете на чалгарията заслужават точно такива певачки с точно такива тоалетчета.