Това ли са трите причини за скоропостижния развод на Мария и Миро Дзвера

Това ли са трите причини за скоропостижния развод на Мария и Миро Дзвера

Както вече писахме, певицата Мария се развежда за трети път. Бракът й с Мирослав Соколов просъществува едва седем месеца. 

Заралийката и бизнесменът са се изпокарали след последната им обща почивка в Гърция. Там семейството отдъхваше в компанията на трите им общи деца – Марая на Мария, Вая и Крис на Миро. Отварачката заливаше мрежата със снимки и клипчета от почивката си, но изведнъж семейството се е изпокарало жестоко в южната ни съседка, прибрали са се скоростно в България и се очаква всеки момент да подадат документи за разтрогване на брака си.

Припомняме, че двойката се ожени в началото на декември 2021 г., което означава, че „голямата им любов”, както се изказваше Мария, приключи по-бързо от бенгалски огън и изкараха като семейство само 7 месеца.„Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края на моя живот! Ние няма от какво да се крием. Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! Живеем заедно!”, казваше певицата едва преди няколко месеца.

Е, явно и тази й „голяма любов” изкара по-малко от продължителността на предишните й два брака с големи любови. Първият съюз на Мара бе с бизнесмена Димитър Андонов. Те изкараха по-малко от 5 години заедно, като чалгаджийката успя почти да фалира съпруга си. Следващият в списъка бе Християн Гущеров, когото тя галено наричаше „Мечо” или „Слънчо”, за да не го обиди заради едрото му тяло. Гущеров също беше голямата й любов, но залезе след по-малко от 3 години. Милионерският наследник изхвърли певицата на улицата след като разбра за изневерите й. Последваха няколко връзки с обвързани мъже, който не зарязаха жените си заради миньончето на фолка, но на хоризонта се появи Мирослав, който сглупи да изостави съпругата и децата си заради певачката, пише "Уикенд". Изпълнителката от лекия жанр е изтрила всичките си снимки с Миро Дзвера и децата му, премахнала е и пръстена, който показваше, че е омъжена жена. Изтрити са дори кадрите от сватба №3. Отварачката изненадващо обяви на феновете си, че планира ударно завръщане. „Мислех си... дали искате нова песен?!”, попита заралийката своите последователи в инстаграм. Изпълнителката получи хиляди комплименти и молби от феновете си да ги зарадва с поне още една песен, а тя им отвърна, че съвсем скоро ще пусне нова песен.

„Ще се постарая да не се повтаря”, написа певицата на молба повече да не се скрива от чалга сцената. Известно е, че 40-годишната певачка спира да пее всеки път, когато се омъжи и това вече се случва за трети път, колкото е броят на браковете й.

„Обичам по начин, по който не съм успявала досега. Пожелавам си наистина само да сме здрави и съм сигурна, че малко по малко нещата ще ни се подредят, така както при всички нормални хора. Може би за всички е загадка и се вълнуват, защото досега не съм публикувала снимки с мой партньори и не съм стигала до толкова сериозни действия. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е щастлив, не трябва да се притеснява да споделя и да показва любовта си. Това, че има интерес, е заради моята професия, аз съм свикнала”, споделяше само преди 7-8 месеца изпълнителката на ретро хита „Спомен”.Не е ясно каква е причината за раздялата между Миро и Мара. Един от слуховете е, че някой от двамата е кръшнал от брачното ложе. Второто предположение е за децата на Миро, които не можели да приемат изпълнителката и постоянно й правели ноемера, въпреки че тя се стараеше да ги хвали по медиите. Само преди 10-на дни доведеният син на миньончето показа, че не е много във възторг от гласовите й възможности. Чалга дивата сподели видео в социалните мрежи, където се вижда как Отварачката се забавлява в колата и си припява песента „Най-добрият”, докато вози на задната седалка щерка си Марая и децата на мъжа си. Синът на Миро явно не харесва подобна музика и видимо изпитва непоносимост към ритмите и гласа на мащехата си, като в средата на клипа малкият Крис демонстративно си запуши ушите. Това със сигурност е вбесило чалга дивата, която вече е премахнала клипа от инстаграм. Възможно е отношенията между пресните съпрузи да са се влошили именно заради децата на Миро Дзвера, като той най-вероятно е защитил отрочетата си от новата си половинка.

Има и трета версия, според която причината е финансова. Тарикатът просто не смогвал да угоди на чалгаджийката, която харчела пари с бясна скорост. От началото на връзката им, Мирослав пръснал над 800 000 лева, за да води по почивки Отварачката и да й купува лусозни стоки. Смята се, че той е взимал и заеми, за да поддържа стандарта й на живот.

Предстои да станем свидетели на завръщането на Мария на музикалната сцена и търсенето й на следващ спонсор и младоженец №4. Отварачката вече има повече бракове от Благо Джизъса, който е мерна единица за бърза смяна на интимните си половинки. Като нищо ще дойде ден, когато Мария и Благой ще се срещна, намерят и залюбят, смятат в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 27.07.2022 10:02

Миро Дзвера, тоа верно ли така му викат, муахахахахаа

Питю Мищова

Питю Мищова 27.07.2022 10:41

Разликата между платеният и безплатният секс е, че безплатният излиза по-скъпо.

Абе

Абе 27.07.2022 13:12

Абе те Джисаса и Мария са идеалната двойка, защо не?

Свредела

Свредела 27.07.2022 16:02

На леля Мара, първо у задния двор, после и подавам близалката и накрая и оставям 2 лева за кисело млеко!

баба айше

баба айше 27.07.2022 16:52

нямаше настъргване тоз кестебек-през колко стъргала мина-божееееее! свинаря вареше свински пениси да пие да я ибе много. само дядо асан ша и затапи путката-той много обича да ибе таквиз мастий-направо им пушат путкити.....и не плаща дъртия мурук!

Реплика

Реплика 27.07.2022 18:38

Господ си знае работата. Който разваля семейства това заслужава. Аман от пачаври!

младен иванов

младен иванов 27.07.2022 21:04

Глупаци с пари търси само тази дребна,остаряваща бръмчалка.Ех, Маро,всичко е до време,макар че луд умора няма.

БАЙ  ХОЙ

БАЙ ХОЙ 28.07.2022 6:51

КУРВАЛЯК. И. ПОЛОВИНА. УРЪСПИЯ РАЗПАСАНА.

Какво

Какво 28.07.2022 7:44

му па харесват на това джудже с огромна кратунс?

Б Г. МРАЗИ ЛЕВСКИ сф

Б Г. МРАЗИ ЛЕВСКИ сф 28.07.2022 10:18

Берое и Мара отварачката ужас старозагорски Бок луци

Волен Чинкоfff

Волен Чинкоfff 28.07.2022 10:25

След 3_4 години Марая. Дъщерята ще надмине отварачката по ....... И сватби помнете ми думата може и за доведения брат да се омъжи.

Димитрова

Димитрова 28.07.2022 10:44

Тоя е много заблуден.

гларус

гларус 29.07.2022 14:35

Баровеца е ударил пет мастики.

Eli

Eli 01.08.2022 17:55

И тя ,като Лили Иванова, на мъж не успя да попадне!

Е, чудно ли е.

Е, чудно ли е. 25.08.2022 11:42

Виж колко хубаво звучи.Мария и Дзвера. После ще има Мария и Компира, после Мария и Маймуната, после Мария и Дебелия врат и т.н. Лика, прилика са. Няма обаче да има например Мария и инж. Петров, или Мария и ст.н.с. Иванов. Няма как.

Снежи

Снежи 20.04.2023 15:47

Глупави мъже се оставят да ги води за носа някакъв парцал на име Мара !!!