Ето това за Мария и Миро срази всички, лъсна истината за... СНИМКИ

Ето това за Мария и Миро срази всички, лъсна истината за... СНИМКИ

Поп фолк дивата Мария май го раздава много оборотна, щом все прави така, че мъжът й да остава при нея, въпреки дрязгите от време на време.

Въпреки че са женени съвсем отскоро, Мария и мъжът й Мирослав Соколов са имали не един или два бурни скандала досега, които са завършвали с раздели. Оказва се, че изпълнителката си е тръгвала четири пъти до момента от него, но после двамата отново се събират.

Това ли са трите причини за скоропостижния развод на Мария и Миро Дзвера

Това, което Мария прави всеки път, когато положението стане напечено, ще ви изуми!

Когато се скарат брюнетката трие всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи, след което се превръща изведнъж в много търсена жена.

Мария шокира всички с тази новина, решила е да... СНИМКА

"Номерата й ги знаем! Като се скарат с Миро, трие снимки, почва да звъни на един куп мъже и го раздава на много оборотна. Казва, че ще пее и онзи ахмак, нали акъла му е като на врабче, тегли поредния кредит да й даде пари, че е много златна... и така до следващия път. До момента вече 4 пъти са се събирали и разделяли, като всеки път прилага тази тактика", разкриват запознати с драмите в семейството, пише "Уикенд".

Синът на Мирослав нанесе жесток удар на Мария в колата ВИДЕО

Хитрата Мария била много доволна, че стратегията й за връщане на съпруга е безотказна, поне за момента. Според изданието Миро наистина е потънал в заеми, защото любимата му харчи като Зил. Но той бил като омагьосан, не спирал да харчи пари по Мария, която тържествувала с марковите си дрешки и обувки. Бизнесменът угаждал на всичките капризи на миньончето на фолка. Във фолк средите от година се обзалагат колко ще продължи този брак на Мария, като според най-големите оптимисти ще се задържат около 2-3 години.

Отварачката е известна с трите си брака, като всеки следващ продължава все по-малко време. Бизнесменът Димитър Андонов и милионерският наследник Християн Гущеров вече не искат и да чуят за бившата си невярна съпруга. Разбира се, Мария отрече да е била пред развод и демонстрира отново семейно щастие./show.blitz.bg

 

Коментирай

марио

марио 03.08.2022 10:14

Тоя Миро ,много му личи ,че е селска пръчка .

Хаха

Хаха 04.08.2022 6:50

Егати хлътналия тъпанар този...

Абе

Абе 04.08.2022 8:06

Миро Дзвера.

г симеонов

г симеонов 04.08.2022 13:07

Хубавата женна търси и заслужава истинска любов

1213

1213 04.08.2022 16:15

Хубав пример за дъщеря и!

Никита

Никита 06.08.2022 14:03

Миро осъзнай се, тази проста курва до никъде няма да те докара. Тя е пълен завършен прост егоист