Люси Илиарионов за скандала с Църквата: Лорена не е седнала на кръста ВИДЕО

Люси Илиарионов за скандала с Църквата: Лорена не е седнала на кръста ВИДЕО

Провокативно видео на поп фолк изпълнителите Джордан и Лорена успя сериозно да разгневи Софийската митрополия. Причина е, че разголената певица танцува върху камбанария, а част от позите имитират "Тайната вечеря". 

В отворено писмо Софийската митрополия написа, че този клип "е в остър разрез с християнския морал, възприетите от обществото норми и е в нарушение на закона“ и изразява неуважение към християнската вяра и обществото. 

Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов СНИМКИ

Става въпрос за произведението "Крадена любов", което е заснето на територията на православен храм „Свети Петър и Павел“ в местността „Петров Кръст“, с. Ковачевци, община Самоков.

"Нашето искане беше на първо място неговото разпространение да бъде прекратено, разграничавайки се изцяло от това да се опитваме да влияем на независима организация, която разпространява своята продукция. В крайна сметка тя трябва да прави това свободно, но без да засяга правата, още повече когато става въпрос за традиционното за страната ни вероизповедание.

Очакваме другата страна да прояви разбиране и съответно да коригира поведението си. От нейните действия зависи това дали Софийска митрополия ще потърси защита на правата си по съдебен ред", това каза адвокатът на митрополията Юлиян Николов пред bTV. 

Люси Иларионов го закъса с парите и се наложи да обяви фалит

Режисьор на видеоклипа е Люси Иларионов. По думите му с адвоката на Софийската митрополия са се уговорили да проведат среща и да обсъдят ситуацията.

"Не разбирам, след като сме се разбрали да се видим, защо вчера бяха изпратени писма навсякъде и се раздуха това нещо. Аз снимам вече за четвърти път там. Преди 8-9 години ми бяха първите снимки. Избрали сме мястото, защото е красиво.

Няма никой, нито има някакви табели, отключено е... Облечена е нормално. Тя не е гола. Не е седнала на кръста. Там камбанария няма, няма камбана. Абсолютно не приемам нищо от това. Не виждам кои са религиозните символи.

Масата, която е там, където те обявяват, че е "Тайната вечеря", това въобще не е "Тайната вечеря", обясни още режисьорът./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 18.11.2022 9:54

Чалгаропитеци за пореден път доказват,че са подчовеци и за тях няма нищо свято.Техните богове са парите и разврата.

Истина

Истина 18.11.2022 10:15

Дори и да няма камбана това е Божи храм.Нямало табела . Каква табела искаш?

Дедоти

Дедоти 18.11.2022 10:25

Срамота и грехота! Чалгата е не само вид елементарна музичка с още по-елементарни текстчета. Тя е развратено сърце и безчувствена съвест. Тя е от и за хора с първосигнален мироглед. Българското общество е разядено от този тумор.

Стоп на чалгата

Стоп на чалгата 18.11.2022 10:26

Разбрахте ли, че не бедността е най- страшното, сполетяло ни през тези 33 години безвремие. А Планетите бълват бъркочи с всякакви извращения. Алоуууу, СЕМ, Бетинки и всякакви ненужни пиявици на синекурни местенца...

Акъл парасъ

Акъл парасъ 18.11.2022 10:32

откровената простотия, незачитането на нормите за поведение и опростачването на всички нива, отказът на родителите да се занимават с децата си и оставянето всичко в ръцете на отегчените и чалга родители води до неминуема деградация на личностите и превръщането на хората в откровени бездушни гъби

КарамелМу

КарамелМу 18.11.2022 10:34

Дядо казваше че най лошите неща които могат да се случат на човек са война, тежка болест и простотия

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 18.11.2022 10:55

Извинете, ама тая само на мене ли ми мяза на травестит ? Много бързо се сменят кадрите и не можах да и разгледам шията

Тази

Тази 18.11.2022 11:34

Токсична гилдия трябва да се изкорени и изостави. Тази пошлост не е наша , тези разхайтени жени да горят в ада, където цели поколения развратиха.

AZKPD

AZKPD 18.11.2022 18:12

Оставаше и да е гола, не че е облечена кой знае колко, но все пак е храм!

Мери Бери

Мери Бери 19.11.2022 9:30

Пошло, грозно, долнопробно, тъпо... Л. Иларионов проституира с душата си! Той си мисли, че е супер оригинален, а всъщност е бездарен наглец. Но БОГ вижда и въздава заслуженото на всеки! Никой НЕ е повече от БОГА!!!

kravar

kravar 19.11.2022 9:51

MRASEN SVINQK DANO PUKNESH SKORO MAMA TI MRASNA !

........па

........па 19.11.2022 10:58

Люси Иларионов е режисьор на вулгарността и простащината. Да не се чуди защо му фалира заведението.Всяко действие има противодействие.Господ гледа....