Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов СНИМКИ

Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов СНИМКИ

Режисьорът Людмил Иларионов - Люси стана поредна жертва на фалшиви профили в социалните мрежи, които спекулират с името му и заблуждават негови приятели. 

Броени дни преди рождения си ден Люси разбра каква е силата на фалшивите профили и колко лесно могат да бъдат заблудени хората. Изпита го на гърба си, а половинката му Ани Хоанг реши да внесе яснота. 

Във "Фейсбук" има няколко профила на известния режисьор, но всички те се оказаха фалшиви. Така преди няколко дни приятелите на Люси в мрежата били информирани, че има рожден ден на 24 септември. И се започнали едни честитки и поздравления, че главата на Иларионов гръмнала. 

 

А всъщност рождения му ден е на 26 септември, но фалшивите профили явно не знаят този факт и са подвели много негови приятели и познати. 

"Тези профили и всички останали са фалшиви. Люси Иларионов няма профили във Фейсбук и в Инстаграм И още нещо... Рожденият му ден не е на 24, а на 26.09", поясни певицата Ани Хоанг, която за разлика от любимия си, е доста активна в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай