Гринго отново хвърли в ужас Софка, остави я без… СНИМКИ

Гринго отново хвърли в ужас Софка, остави я без… СНИМКИ

За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се набързо, а малко след това отново си прибра мъжа у дома. За краткото време, в което не бяха заедно обаче и преди изобщо да се заговори за сдобряване, Гринго е успял да сътвори един куп глупости.

И може би най-голямата – да продаде в заложна къща собствената си баровска венчална халка, с която се сдоби през февруари тази година! Щом разбрала, Софка едва не припаднала от ужас.

Софи Маринова сензационно: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!

Мускулестият ром, който разчита изцяло на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка само седмица, след като бе натирен от нея, пише Lupa.bg. И след няколко дребни заема от приятели, набързо се озовал в заложна къща в един от крайните квартали на столицата.

Обрат! Софи и Гринго пак се събраха!

Там срещу сумата от 1100 лева оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис "Софи", която струва поне 4 пъти повече.

Баровското бижу, заедно с "братчето" му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел, които ги бяха поръчали в чужбина.

За Тодор Давидов обаче явно стойността на жестовете се измерва само в левчета.

Иначе в момента Софка и Гринго отново се гушкат щастливи заедно и дори публикуват снимки на (пост) семейната си идилия.

Софи Маринова пред "ШОУ": Гринго иска да ме застреля или залее с киселина!

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", твърди фолкзвездата.

Все още не е ясно дали певицата ще се примири с липсата на халка на ръката на любимия си или ще се опита да откупи бижуто./show.blitz.bg

Коментирай