Фики издаде голяма тайна! Показа бременното коремче на жена си и обяви, че... СНИМКА

Фики издаде голяма тайна! Показа бременното коремче на жена си и обяви, че... СНИМКА

От няколко месеца обикаля мълвата, че Фики чака втори наследник. Любимецът от "Като две капки вода" предпочете да замълчи и да не издава тази радостна вест.

Пред няколко медии, включително и пред ШОУ, той категорично отрече плъзналият слух да е истина. Заяви, че иска да има много деца, но към момента съпругата му Гюлджан не е бременна. Истината се оказа различна и след поредица от лъжи най-накрая изплю камъчето и показа корема на жена си, в който расте нов живот. 

Фики се обясни в любов на тази жена, а баща му... СНИМКА

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Изпълнителят на "Горе-голу" искаше да опази тайната до самия край, но все по-честите писания го принудиха да си признае. А феновете му го опрекнаха, че за такива неща не се лъже. "Едно е да реши да не бие тъпана, съвсем друго е да твърди, че не чака второ дете. Не е хубаво така да отрича", пишат в социалните мрежи.

За първи път в семейството на Фики ще се чуе женски плач. "Ще си имаме малка принцеска", написа той под снимката, на която е хванал наедрялото коремче на Гюлджан. Най-щастлив от новината за момиче е дядо Тони Стораро, който не спира да се хвали пред близки приятели. Обичаният певец нямал търпение да стане дядо за втори път и да усети какво е чувството да има малко момиченце вкъщи. 

Фики е сред финалистите в "Като две капки вода" и има всички шансове да победи за втори път в шоуто за имитации. През целия сезон той получи най-силна подкрепа от зрителите и на почти всички лайфове водеше в класирането./show.blitz.bg

 

Коментирай

euromebel

euromebel 19.05.2021 10:16

производство мебели https://euromebel.com/

Сийка

Сийка 19.05.2021 20:26

Не се пише "опрекнаха ", неграмотници!!

Паисий

Паисий 22.05.2021 13:59

Алоо, пише се упреквам, идва от упрек... А не Опреквам, както вие бездарници сте написали...