logo

Полът на бебе № 2 на Фики Стораро е... СНИМКИ

Полът на бебе № 2 на Фики Стораро е... СНИМКИ

Фики Стораро, който прави поредно зашеметяващо представяне на сцената на "Като две капки вода", едва успява да крие вече една от най-щастливите новини в живота си.

Както е известно, съпругата на поп фолк изпълнителя е бременна с второто им дете, като до момента нито той, нито тя разкриха нещо повече за него. Ето, че вече е ясно от какъв пол ще е новото попълнение в звездното семейство. Близки до двойката издават, че бебе № 2 ще е момиче, така че синът на Фики - Тюнчер младши ще става батко.

Фики Стораро: Превъплъщението ми в Дони беше най-емоционално

Фики Стораро е друг човек, смъкна цели 30 кг. СНИМКИ

Припомняме, че наскоро певецът направи много романтичен жест към съпругата си Гюлджан, като й направи много вълнуващо признание в любов. Поводът е нейния рожден ден. Огромният букет с рози впечатли много последователите му в социалните мрежи, но какъв подарък е получила бременната му съпруга, все още не е ясно. Фики обаче, изглежда все по-подготвен за големия момент!/show.blitz.bg

Коментирай

ШОПА

ШОПА 10.05.2021 20:12

ГНУСЕН ЦИГАНИН ПЛОДЯЩ ПАРАЗИТИ И ГНУСНИЦИ КАТО НЕГО

Йпрдан Ивов Стоянов

Йпрдан Ивов Стоянов 11.05.2021 12:48

Каквото и да правиш се консултирай с ЛЕКАРИ,защото аз с глад тръгнах да отслабвам и се скъсвам от проблеми с ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯТ ТРАКТ .......

Йпрдан Ивов Стоянов

Йпрдан Ивов Стоянов 11.05.2021 12:50

Какво против циганите имат хората и ние сме от един ТЮРКСКИ род ДУЛО.Потомци на Хан Аспарух.ОМЕШАЛИ СЕ С СЛАВЯНИТЕ.И те са Индийски род.Даже Индийците са много културни хора от нас и по -богати..

Пол мак клати

Пол мак клати 11.05.2021 22:12

Бебетата нямат пол! Урсулата го е казала!

Дарина

Дарина 13.05.2021 23:17

Като е циганин какво -талантлив ли е спор няма. Не мога да си кривя душата прави шоу и има глас за разлика от много други. Пожелавам на жена му безболезнено раждане и да го зарадва с една малка принцеса. Шопе расисткия ти грозен коментар си го ....... там дето слънце не огрява.