Фики Стораро: Превъплъщението ми в Дони беше най-емоционално

Фики Стораро: Превъплъщението ми в Дони беше най-емоционално

Фики Стораро вече е доказано име в попфолка, а хитовете му се чуват и извън границите на страната ни. Чаровният гласовит изпълнител се изявява успешно и в новия сезон на „Като две капки вода” и има всички шансове за втори път да стане големият победител в шоуто, след като миналата година ни скри шапките с таланта си.

- Фики, кой от образите, които представи в „Като две капки вода”, ти е любим и смяташ, че се справи най-добре с него?

- Всички образи, които ми се паднаха досега в девети сезон на шоуто, са ми много любими. Превъплъщението ми в Дони беше най-емоционално и се получи най-добре.

- Трудни ли са ти женските образи? Как се подготвяш за такава роля?

- Разбира се, че са трудни. Аз съм голям мъж и ми е много трудно да вляза в кожата на някоя фина жена, като Бионсе, например. Но пък се старая всичко да бъде детайлно изпипано и готино, дължа го на уважаемите зрители, които оценят това, което правя на сцената. Сърдечно им благодаря!. 

 

Фики като Дони

- Важна ли е победата?

- Всеки мечтае да победи, това е част от играта! Важно е да се побеждава в живота, стига да си го заслужил! Тази година участниците са изключително добри, големи професионалисти и се виждат, че всеки дава максимума от себе си. В "Капките" не се показва само пеене, има също актьорска игра и е едно голямо поле за изява за всички нас. Давам максимума от себе си, за да бъда добре оценен. 

- Наистина ли си свалил 30 кг преди старта на шоуто? Успяваш ли по време на пандемия да поддържаш форма?

- Вярно е, да! Бях се поотпуснал в килограмите, но оттук нататък ще държа такава форма, защото се чувствам добре и по-подвижен. Правим го за нашето здраве и съветвам всички да спортуват, да ходят пеша повече. Ограничавам се и в храната, защото 70% от свалянето на килограмите всъщност е в това. Човек е това, което яде. Колкото по-чиста храна ядеш, толкова под-бре ще изглеждаш. 

- Как ти се отразява локдауна и това, че почти години нощните клубове са затворени и нямате участия?

- Отразява се зле на всички в нашия бранш. На много хора им се наложи да приключат своите бизнеси. Това е много зле и се надявам в най-скоро време този проклет вирус да изчезне. Загубих много приятели и близки. Настъпиха много тежки времена за човечеството. Ние сме силен народ и трябва да продължим напред, да се крепим един друг. Тежко е, всеки има нужда от работа, от средства, за да поддържа семейството си. 

 

Фики в образа на Роби Уилямс 

- Ти мина покрай вируса, а баща ти го изкара доста тежко. Казваш, че си загубил приятели и роднини от вируса... 

- Да, мои приятели си отидоха без време от Ковид-19. Този вирус е много коварен, колкото и на някои да не им се вярва. Трябва да бъдем внимателни и да се вслушваме в препоръките за безопасност и хигиена от страна на щаба. 

- Покрай извънредната ситуация се появиха много бебета. Понесе се слух, че и ти чакаш втори наследник?

- Много бих искал, но засега няма такава щастлива новина. Ще се радвам да имам повече деца. Радвам се на всяко срещнато дете на улицата и с една прегръдка се зареждам положително. Това са най-невинните същества в света и бих искал да имам повече наследници. 

- Какъв баща си и на какво учиш сина си?

- Той е все още много мъничък, че да го уча на кой знае какви житейски неща. Но пък се старая отсега да му покажа колко е важно да се усмихва и да бъде добър. Той си е роден такъв и благодаря на Господ, че ме дари с такова ангелче. 

- Последното ти парче се казва „Не ти прощавам”. Какво и на кого не прощаваш?

- Аз съм от тези хора, които прощават! Трябва да си прощаваме, въпреки че в самата песен се пее противоположното. Не бих простил лъжата. Много мразя да ме лъжат в очите. Трябва да сме искрени един към друг, да си казваме нещата. 

- Включи се и в международен проект с няколко изпълнители от Балканите. Как дойде идеята за песента и мечтаеш ли си името ти да се прочуе извън границите на България?

- Всеки изпълнител, аз включително, мечтае за по-широка кариера. Идеята за тази песен дойде от румънския хитмейкър Кости и се радвам, че успяхме да се съберем няколко атрактивни изпълнители от различни страни. Мечтая творчеството ми да стигне и до други страни. Със сигурност ще има изненади за почитателите ми занапред, имам много планове. Най-вероятно краят на май ще представя нова песен. Имам много готови песни и предстои да реша коя първа да види бял свят. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

 

 

Коментирай

Кпсс

Кпсс 15.04.2021 19:38

Еееееййъйй бокс.л.уциии,през статия ли ще ни натрапвате циганията и чалгата,мама ви продажна.....

абе,

абе, 15.04.2021 20:47

Рафи е номер 1.Какъв Фики,какви 5 лева.Рафи е победителя на публиката.И като имитатор и като глас.