logo

Ето я голата Анелия - без дрехи и без задръжки ВИДЕО 18+

Ето я голата Анелия - без дрехи и без задръжки ВИДЕО 18+

Поп фолк дивата Анелия този път не спести нищо, а това, което показва, прилича на откровено порно, за каквото вече ви информирахме, че изпълнителката подготвя. 

Певицата не оставя почти нищо за въображението и демонстрира топ форма в премиерата на новия си хит "Пие ми се", който се появи във виртуалното пространство преди броени часове, но вълната от реакции вече е факт.

Анелия и любовницата на шеф Манчев станаха част от Бялото братство СНИМКИ

"Какво мислите, заслужаваше си чакането, нали?", пита нескромно звездата в социалната мрежа, където феновете й са щедри на суперлативи за лентата и песента.

Анелия мърсува с млад и строен мъж ВИДЕО

И докато едни я поздравяват за песента, визията и целия замисъл, други иронично подхвърлят в коментари, че тази песен е като нейна биографична справка.

Анелия изненада с това признание в разгара на лятото СНИМКИ

"Пие ми се" е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а за текста изпълнителката се довери на Мариета Ангелова. Ефектният видеоклип е реализиран от режисьора Стефан Маринов – Buddubbaz Tape и оператора Петко Андонов.

Анелия проговори за раздялата с "Пайнер" СНИМКА

По време на снимките на лентата актуалната певица засне и ексклузивна фотосесия пред обектива на Теди Гроздано./show.blitz.bg