logo

Шок! Анелия пуска порно, за да си върне славата СНИМКА

Шок! Анелия пуска порно, за да си върне славата СНИМКА

Кризата принуди някои фолкпевици да вземат крайни мерки, за да могат да оцелеят в това трудно за бизнеса време. Участията при фолк дивата Анелия рязко секнаха, което я принуди да излезе извън кожата си и да направи нещо, което не е по вкуса й. 

В тези особени времена, в които изпълнителите нямат почти никакви участия, Анелия си спомни, че в основата на лекия жанр е именно еротиката, която на моменти граничи с порнография. И реши да захвърли дрехите и да го играе като звяр в леглото. 

Анелия и любовницата на шеф Манчев станаха част от Бялото братство СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on

Пайнерката сподели кадър от предстоящо видео, в което я виждаме по бельо и в доста еротична поза. Изглежда доста се е вживяла в ролята, тъй като някои от почитателите й сметнаха, че е стоп кадър от някое порно клипче. 

Анелия пее срещу един от най-0гоелмите хонорари в попфолка - малко над 7 бона, а предвид корона кризата това я прави нерентабилна за заведенията и не я канят. Няма почти никакви участия, а не смее да смъкне от цената си, тъй като това удря сериозно по имиджа на всеки артист. Нейната участ имат още Емилия, Джена, Алисия и Емануела./show.blitz.bg