logo

Анелия изненада с това признание в разгара на лятото СНИМКИ

Анелия изненада с това признание в разгара на лятото СНИМКИ

Поп фолк дивата Анелия определено напоследък е в центъра на вниманието и със сигурност й харесва, щом прави всичко възможно, за да го задържи при себе си още малко.

Прави го с поредното си лично признание, което изненада мнозина нейни фенове и предизвика мигновено бурни вълнения сред последователите й в социалните мрежи.

Анелия проговори за раздялата с "Пайнер" СНИМКА

В момента изпълнителката релаксира край морския бряг, където е в компанията на приятели, но все пак съчетава почивката с професионалните ангажименти. В понеделник певицата ще пее в Приморско и Китен, а дотогава ще направи всичко възможно, за да направи изкусителен тен под жарките слънчеви лъчи.

Бомба! И Анелия напуска "Пайнер" СНИМКИ

"Заредена съм с много позитивна енергия. Предпочитам да бъда край басейна, а като приятно допълнение е книгата "Живот в скалите" на Мария Лалева. Харесвам произведения на български автори и с мен винаги има няколко книги. В зависимост от настроението, избирам коя да чета", изуми с това признание изпълнителката, която се радва на много добър успех с актуалния си сингъл "Милион" заедно с Денис Теофиков./show.blitz.bg

Коментирай