logo

Ето кой и колко ще забогатее най-много по баловете СНИМКИ

Ето кой и колко ще забогатее най-много по баловете СНИМКИ

Може да сме още в пандемия, но наближава времето на абитуриентските балове, с които редица родни изпълнители със сигурност ще позакърпят разклатения си заради корона кризата бюджет, заради който месеци наред стояха без работа.

Разбира се, както може да предположите, най-обортни в този период от годината ще са поп фолк изпълнителите, за които по традиция се пръскат хиляди левове.

Преслава изуми всички! Събра се със... ВИДЕО

По груби сметки тази година поп фолк гилдията ще прибере около 100 бона от купоните по баловете, имайки предвид, че хонорарите на най-хитовите изпълнители във фолка варират между 5000 и 8000 лева, установява проверка на "Телеграф".

Емануела зашемети с този вид от колата СНИМКИ

Завършващите предпочитат да се веселят на хитовете на Преслава, Емануела и Анелия. Голяма скорост набират и младите изпълнителки - Ариа, както и двете певици на Галин - Лидия и Десита. Самият той също е сред най-желаните за баловете, но от мъжка страна. Колегата му Фики също е сред любимците на зрелостниците. Галена по традиция ще весели завършващите в заведението на мъжа й във Велико Търново.

Потрес! И Анелия си клъцна носа, вече прилича на... СНИМКИ

В Арбанаси тя ще извива глас на 24 и 25 май. Очаква се най-шумните партита да са в София и Пловдив, а най-предпочитана дестинация за втора вечер е Слънчев бряг./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 13.05.2021 11:36

Нали опростачването на младите трябва да продължава.Учиндолеца се нуждае от тъпанари които да го следват мятайки гюбеци.