Потрес! И Анелия си клъцна носа, вече прилича на... СНИМКА

Потрес! И Анелия си клъцна носа, вече прилича на... СНИМКА

Ринопластиката в поп фолка май наистина се оказа заразна! Безумно или не, потвърждение за това дава и Анелия, след като вчера ви показахме и новия нос на Камелия.

Операцията, която си направи Преслава преди вече година и нещо, и която й донесе сериозен хейт и подигравателни сравения с Галена, накара и много нейни колежки в поп фолк жанра да се замислят за носовете си.

Няма да повярвате как реагира Глория на атаките срещу Камелия и новия й нос СНИМКА

Онзи ден Камелия шашна всички с новото си носле, с което поразително започна да прилича на колежката си Емилия. Сега и Анелия изглежда е последвала примера й. Скорошен неин фотос показва, че в лицето тя е видимо по-различно и то именно заради разликата в носа.

Попиляха Преслава от бъзици след поредната корекция СНИМКА

"Абе, какво се побъркахте с тая ринопластика бе?", "И пак същото носле като на Галена и Камелия. Тъжно..." и "Носовете от AliExpress ли си ги поръчвате всички?", гласят само част от коментарите на потресените и доста разочаровани почитатели на поп фолк певицата./show.blitz.bg

Коментирай

НАИВЕН

НАИВЕН 09.04.2021 7:44

ПРОСТИ КУРВИ ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЛИЧАТ КАТО СЕСТРИ ,ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА ИЗЛЯЗЛИ ОТ ПОТОЧНА ЛИНИЯ ЗА НАДУВАЕМИ СЕКС КУКЛИ КУРВИ,МИНЕТЧИЙКИ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО НЕЩАСТНИ НАРОДЕ ТЪПАНАРИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА ДЪЛГУЧА ПРОСТАК ЧАЛГАДЖИЯТА ИМПОТЕНТЕН