logo

Емилия предизвика много вълнения с тези СНИМКИ

Емилия предизвика много вълнения с тези СНИМКИ

Откакто е в обятията на Жорж Башур поп фолк дивата Емилия е много различна - по-красива, по-спокойна и още по-секси, категорични са феновете й.

Дали заради отминалия Ден на детето или просто така, но гласовитата блондинка отново предизвика много вълнения с актуалните си фотоси. На кадрите изпълнителката е в компанията на дъщерята на любимия си и на малкото си момиченце, а трите дами се забавляват повече от заразително.

Вижте какво ВИДЕО сподели Емилия и каква изповед направи

"Колко са естествени! Няма надути джуки, няма пози, евала! Не е като колежките си", гласи един от десетките коментари под кадрите, а самата Емилия наскоро сподели и какво си спомня от своя най-сладък детски период:

Емилия разплака мрежата с тези думи... ВИДЕО

"Аз имах много цветно и щастливо детство. Надявам се един ден и моите деца да ми го кажат. Всички деца заслужават добри родители и щастливо детство. Свобода да се учат, изразяват и да порастват. Това чудо на природата да създаваме живот е невероятно!

Емилия разчувства с много емоционална изповед... СНИМКА

Това чудо да обичаш някого повече от себе си, също е невероятно. Това чудо се нарича ДЕТЕ/РОЖБА. Точно това чудо на природата никой и нищо не може да го замени!!! Честит да ви е празника, мили деца!!! Бъдете много усмихнати и здрави!!!", пише гласовитата певица в профила си./show.blitz.bg

Коментирай

Nel

Nel 04.06.2020 12:45

Това са снимки излъчващи доброта, не като на някои други фолкаджийки, демонстриращи баджаци и "сексапил". Детето е красиво и естествено. Дано наистина са щастливо семейство.

....

.... 04.06.2020 13:11

Пълна измишльотина и снимки за пред хората.Фалш.Омразата на детето на сириеца личи в очите му.А чалгата е падение.

Същата

Същата 04.06.2020 21:19

Пак Емилия ужас

Същата

Същата 04.06.2020 21:21

Стига вече моля ви

Същата

Същата 04.06.2020 21:22

Всеки ден се пише за Емката

Курти

Курти 07.06.2020 9:43

Емилия предизвика вълнение и в мен! Особено в отделителната ми система!!!!