logo

Емилия разчувства с много емоционална изповед СНИМКА

Емилия разчувства с много емоционална изповед СНИМКА

Вече два месеца изпълнители и артисти седят без работа и доходи. При фолк звездите се усеща една нотка на депресия, тъй като изведнъж спря притока на огромните хонорари, които прибираха всяка вечер за плейбек участие. 

Преди няколко дни в национален ефир Камелия се ожали, че е безработна. Сега идва ред на нейната колежка Емилия, която покрай извънредното положение е станала доста емоционална и изля доста душата си пред своите почитатели в социалната мрежа с неподозирани факти. 

Емилия готова да дари бъбрека си ВИДЕО

"Липсвате ми вече! Липсват ми пътуванията! Липсват ми участията и най-вече концертите по площадите и стадионите и като цяло срещите ми с голямата публика", изгригна в интернет гласовитата певица. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Изненада! Емилия взе трудно решение за личния си живот СНИМКА

 

И допълва: "20 години не съм спирала да работя, да пътувам и пея - от 17 годишна все така.Понякога съм искала да сложа край и да продължа по друг път, но винаги дълбоко в себе си съм знаела, че без музика няма да съм същият човек - ще се изгубя. Затова сега пак музиката е нещото, което ме вдъхновява и ме кара да мечтая, че много скоро пак ще мога да пея и да танцувам, и да реализирам новите си проекти". 

Емилия сподели и снимка, която е правена преди старта на карантината, когато още е пътувала по участия. "Въпреки липсите поради изолацията няма да скрия,че съм доста доволна от тази почивка. Вече 2 месеца сме си вкъщи - деца, игри, хапвания и излежавания. Все хубави неща за душата и тялото", категорична е изпълнителката на "Акула"./show.blitz.bg

Коментирай

Минка

Минка 19.05.2020 2:30

Иска Делян Пеевски . Да му търси малкия шланг. А Крачунов да я лиже