Емилия готова да дари бъбрека си ВИДЕО

Емилия готова да дари бъбрека си ВИДЕО

След обявяването на извънредните мерки в България и секването на участията на всички изпълнители, голяма част от звездите стартираха онлайн концерти, любопитни снимки и гражданска позиция. Единствено Емилия се покри и реши да запази пълно мълчание. 

Късно снощи изпълнителката на "Нежни устни" поправи "грешката си" и се обърна към българския народ с видео обръщение, което накара хиляди да настръхнат. Наред с възникналата ситуация Емилия заговори за най-трудния период от живота си, а именно смъртта на сина на нейния любим Жорж Башур. 

Емилия призна, че гражданската й позиция е била да мълчи до този момент. Напоследък, обаче, се нагледала на какви ли не коментари и мнения. Бунтът на хората срещу извънредните мерки я кара да запише видео обръщение, с което се надява да загаси този пламък на раздор. 

 

"Смятам, че е време да сме отговорни, да си останем вкъщи и така да се предпазим. Провокирана съм от протестите на някои хора и неспазването на правилата и гневът, който се заражда. Знаете ли, ако се наложи да дам бъбрека си за болен човек от моето семесйтво - бих го направила. Сигурна съм, че и вие бихте го направили! А какво остава за това просто да си останем вкъщи, като знаем, че така ще помогнем заразата да не се разпространява. Това е пандемия. Положението е нааситина сериозно. Имаме най-сериозната ситуация, с която ще се сблъскаме в живота си. За нашето поколение това е първата подобна ситуация и е ясно за всички, че ако спазваме указанията ще ограничим опаснотта", споделя чалга дивата. 

"Раздори и бунтове са последното, което ни е нужно в момента. И като публична личност си позволявам да изказа това мнение. С това чувствам, че мога да съм полезна в момента. Смирете се и изпитвайте любов и състрадание към другите. От опит ви го казвам. Моето семейство премина през страшна трагедия. Да не мислите, че ние не сме изпитвали ярост и гняв?! Че не сме били гневни на държавата и на състоянието на пътищата ни и условията, в които живеем?! Любовта и смирението са нещата, които ни съхраниха в онзи толкова труден момент. Продължава да ни сплотява и до днес. Нека преминем живи и здарви през това тежко изпитание, пък после ще изказваме мнение и ще съдим", допълни тя./show.blitz.bg

Коментирай

Гост

Гост 03.04.2020 13:09

Да дойде при мен Емилия. Аз ще я оперирам.

Светла

Светла 03.04.2020 13:29

Емилия е прекрасно, нежно, много талантливо същество, а сега доказва и че е мъдър и умен, състрадателен и добър човек! Здраве и успех !

viking

viking 03.04.2020 19:38

Айде и тая селска повлекана взе да дава акъл. Любовница на наркотрафикант и перач на пари. Диванчето на което е седнала струва 15 000 евро, а вие си бройте стотинките.

Дияна

Дияна 03.04.2020 19:42

Странно...колко насериозно се е взел този парцал!Много бързо забрави коя е...!Наистина тези чалгаджийки страдат от раздвоение...коя е а за коя се мисли...

Иванова

Иванова 03.04.2020 19:49

Нека всички сме одговорни и спазваме мерките. Всичко е за наше добро. БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! Който е гневен значи той не мисли за здравето на близките си.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 04.04.2020 16:10

http://coronavirus.eti.pw

Металург

Металург 05.04.2020 13:11

Сливи дарява ли?

promit mozyk

promit mozyk 07.06.2020 20:20

успяха и на нея да и промият мозъка ама как иначе няма да има строеж ако не им припява