Емилия разплака мрежата с тези думи... ВИДЕО

Емилия разплака мрежата с тези думи... ВИДЕО

Поп фолк дивата Емилия разплака мрежата с това, което написа за сина на любимия си Жорж Башур - Феди, който загина в жестока катастрофа на автомагистрала "Тракия" преди две години.

"Две години изминаха вече без Федка. Две години, в които нищо не е както преди. И никога няма да бъде... Само едно ни крепи, че един ден всички ще отидем там някъде и ще го видим. Господ така реши и това е неговата воля. Колкото и години да минат, колкото и думи да напиша днес и другата година, и следващата... Нищо няма да се промени.

Емилия за мъртвия син на Башур: Той се върна вкъщи!

Само уважението и спомена за него ме карат да напиша това и всички негови близки и приятели да се сетят за него с любов. Липсваш ни много и боли много... Молим се всеки ден и вярваме, че всички добри хора отиват на едно по-прекрасно място. Почивай в мир, мило дете", пише изпълнителката във фейсбук профила си.

Емилия още плаче за мъртвия син на съпруга си

Припомняме, че през май 2018-та звездата на "Пайнер", годеникът й Жорж Башур и синът му катастрофираха тежко на 37-ия километър на магистрала "Тракия", в посока Пловдив. До произшествието се стига, след като колата навлиза с висока скорост от сух в мокър участък от пътя, вследствие на което се получава аквапланинг./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 27.05.2020 9:27

Емо, защо не се спреш! Заради кого момчето загина?