Вижте какво ВИДЕО сподели Емилия и каква изповед направи

Вижте какво ВИДЕО сподели Емилия и каква изповед направи

Фолкпевицата Емилия за пореден път изненада своите почитатели с нестандартно решение за кариерата си. В същото време тя сподели и доста емоционална история, което обяснява това нейно решение в професионален план. 

Пайнерката реши да възроди един позабравен ретро чалга хит, а чрез нейното изпълнение със сигурност ще му даде нов живот. По-интересното, обаче, е личната история на Емилия към това парче. 

Става въпрос за баладата "За тебе, братко", която преди доста години изпълни певецът Галин, Но не този Галин, който завладя тийнейджърките, а в зората на фолка със същото име се подвизаваше друг певец.

Емилия разплака мрежата с тези думи... ВИДЕО

Емилия реши да запише тази песен и да й даде нов живот, а тази изненада бе посрещната в широко отворени сърца от нейните многобройни почитатели. 

"Когато я изпях за първи път бях само на 17 години. Преди да стана част от семейството на Пайнер, трябваше да ме прослушат в звукозаписно студио.Тогава изпях 3 песни, едната от които беше “За тебе, братко”. Вече 20 години е част от репертоара ми,а днес я представям на всички,които не са я чували в мое изпълнение. Има песни,които са комерсиални, има такива, които просто ми харесват. Има и песни, които ги чувствам и изживявам-тази е от тях. Чувствам я част от мен", споделя чаровната звезда за решението си да запише този ретро хит. 

Емилия не за първи път показва уважение към творчеството на колегите си и не се притеснява да сподели, че сред тях има любими парчета. Неотдавна тя записа вечният дует "Отиваш си" на Деси и Тони Стораро, а преди няколко години запя и "Втори дубъл" на Вероника./show.blitz.bg

 

Коментирай

Елена Стоянова

Елена Стоянова 30.05.2020 16:11

Честит Имен Ден на любимата ми певица Емилия! Много здраве,семейно щастие и много творчески успехи Еми! Господ да ви закриля и помага винаги в живота теб и семейството ти.

123

123 31.05.2020 10:43

Много е талантлива и харизматична.Да бъде жива и здрава тя и цялото и семейство!

Никс

Никс 31.05.2020 16:05

Супер

Никс

Никс 31.05.2020 16:07

Вечна песен

Никс

Никс 31.05.2020 16:10

Рапа и другите порнографии не могат не са и на 1% от тази песен

Мая

Мая 31.05.2020 23:56

Жива и здрава! Чудесна си!