Анелия вече не се крие, показа новия си, двамата са вече... СНИМКА

Анелия вече не се крие, показа новия си, двамата са вече... СНИМКА

Анелия вече не се крие, когато е с новия си любим и няма нищо против всички да свикнат да ги виждат заедно. Доскоро тя само признаваше, че се чувства обичана, но избягваше всячески да показва обекта на своите желания, въпреки че в публичното пространство, така или иначе, изтекоха снимки с него.

Става дума за бизнесмена Любомир Захаринов, с когото поне засега фолкпевицата демонстрира голяма любов. Повече тя, отколкото той, поне видимо, от това, което показват на снимките, но това е друга тема.

Анелия сътвори нов гаф на сцената, очевидци изпаднаха в потрес СНИМКИ

Дълги години Анелия бе доста разочарована в любовен план, все не откриваше подходящия за себе си човек, имаше и период, в който почти бе изпаднала в депресия заради липсата си на късмет. Това обаче, е вече в миналото, а към днешна дата изпълнителката е във вихъра на емоциите и усмивката й буквално не слиза от лицето.

Кадърът, който брюнетката качи в Инстаграм профила си, е отпреди няколко часа и показва как двамата вечерят в романтична обстановка в Атина, Гърция, където са на почивка. Не всички последователи на Анелия обаче, останаха очаровани от избраника й. Дори го порицаха, че не изглежда въодушевен толкова, колкото е тя.

Горещо! Анелия и Емануела взривиха феновете с това ВИДЕО

"Божкеее, като го гледам тоя колко е въодушевен... Явно е много модерно мъжа да се държи като дърво в днешно време...", гласи един от многото коментари под поста на фолкпевицата. Но пък има и много, в които фенове искрено поздравяват певицата за щастието й.

През февруари тази година двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, където не пропуснаха да се пуснат и от ски пистата. Анелия изглеждаше много щастлива, както дълго не си бе позволявала досега.

Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата./show.blitz.bg

Коментирай

Колко вълнуващо

Колко вълнуващо 20.03.2023 11:15

Преместих си го

три топора

три топора 20.03.2023 11:49

И аз

И тази

И тази 21.03.2023 8:49

е травестит.

ха ха Хо

ха ха Хо 21.03.2023 11:15

Чалгарката му виснала на врата а той си гледа телефона дали някоя друга не му праща съобщения.

ЕМИ

ЕМИ 21.03.2023 12:57

Много хубава ,но за сметка на това много тъпа.

Дорис

Дорис 23.03.2023 15:55

Телефонът му е на масата, а той си чопли пръстите от кеф. Да се обичат

До ЕМИ.......

До ЕМИ....... 23.03.2023 15:56

Ти си тъпа, а освен това си грозна и злобна