Анелия сътвори нов гаф на сцената, очевидци изпаднаха в потрес СНИМКИ

Анелия сътвори нов гаф на сцената, очевидци изпаднаха в потрес СНИМКИ

Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето от тях за пеене на пълен плейбек. Искат да лапат пачки като световните звезди, но на сцената в чалготеките се държат като най-долнопробни кръчмарски певици. Точно такова поведение демонстрира Анелия по време на участието си във Велинград.

Изпълнителката на хита "Погледни ме в очите" се появи на сцената с рокля, с която обикаля вече година задимените клубове в страната. Но в разгара на вечерта тя сътвори и нов гаф, а хората в луксозния клуб останаха втрещени от "звездата" пред тях. 

Анелия не издържа да пее цял час на високи токчета и реши да се събуе и да продължи на бос крак. Публиката в СПА курорта е доста претенциозна и много изпълнители се жалват, че не успяват да ги вдигнат и са им нужни повече усилия, за да стане купона. Вероятно и самата Анелия в видяла зор, затова е решила да захвърли суетата и да се раздаде повече в танците, което може да се случи по-добре, ако е без обувки. 

Импровизацията не беше приета така радушно от всички посетители в заведението, както и от хората, които видяха снимките от въпросната вечер. "С този тоалет я виждаме много често, от година насам не го съблича. Толкова ли няма пари за други рокли?! А и какво неуважение е да се събуеш боса на сцената...", коментират възмутени фенове в социалните мрежи. 

"Искат по една торба пари, а насреща не предлагат нищо. Не виждат ли, че вече залязват и все по-малко хора ходят на участия с изпълнител. Останаха малко тези, които наистина се раздават за публиката си и пеят на живо", гласи друг коментар в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 19.02.2023 13:47

Ако публиката в СПА курорта беше ''доста'' претенциозна никога нямаше да отиде в чалгарска кръчма.

armagedon70

armagedon70 19.02.2023 14:37

Абсолютно съм съгласен с първия коментар...На мен трябва да ми плащат и то много за да си причиня това!

Дааа

Дааа 19.02.2023 14:55

Баба Лили редовно пее по чорапи....

kriskayl357

kriskayl357 19.02.2023 20:43

Още взема коженият хонорар .

Гачо

Гачо 19.02.2023 21:17

Той и тоя курорт,един СПА курорт,като самите измислени курортисти ! Ходят на чалга бар,пък се правят все едно са опера!

eseniyatagp9

eseniyatagp9 20.02.2023 0:45

Обикновените момичета искат секс точно сега, обичат да сучат и да дават в задника. По-готино е от тиндер, проверете го сами: http://redirect.sk/kiska

Моля

Моля 20.02.2023 22:17

Какви претенции има публика, която слуша чалга!!! Каквато публиката, такова и представлението.

Роос

Роос 21.02.2023 8:02

Мило момиче! Завиждат ти и затова те оплюват!