Анелия се пусна на ски пистата и най-накрая призна: Обичана съм! СНИМКА

Анелия се пусна на ски пистата и най-накрая призна: Обичана съм! СНИМКА

Поп фолк звездата Анелия май вече наистина е щастлива, каквото си мечтаеше да й се случи от години, след като бе доста разочарована в любовта. Изпълнителката е във вихъра на емоциите на ски пистата, където е заедно с любимия си - бизнесменът Любомир Захаринов.

Двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, а доскоро Анелия правеше всичко възможно, за да го скрие от любопитни погледи и публичното пространство, но явно това вече не й пречи. Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата.

Анелия с много тежки думи в края на 2022! Разкри какво е пожертвала в името на славата

В края на миналата година Анелия призна, че е платила доста висока цена за славата си. "Това, което аз платих, беше личният ми живот. По едно време залитнах в една крайност. Днес съм щастлива и обичана жена", признава с наслада днес тя.

Горещо! Анелия и Емануела взривиха мрежата с това ВИДЕО

Припомняме, че фолкпевицата дълги години беше сама, след проваления си брак с бизнесмена Коко Динев, на когото роди и дъщеричка. През цялото време тя споделяше, че иска да срещне голяма любов и да бъде щастлива, и явно желанието й вече е много добре изпънено, ако съдим по това, което качва в профила си в социалните мрежи.

"Любовта е във въздуха! Обичана съм и обичам!", пише Анелия под снимката от ски пистата, а коментарите под кадъра заваляха веднага. "Анелка, най-после ще си имаш другарче за пистата", гласи един от тях./show.blitz.bg

Коментирай

Паско

Паско 13.02.2023 10:04

Тая ли бе???!

абе,

абе, 13.02.2023 11:26

Само много простоват мъж може да бъде с жена с кръчмарска слава.А тази е една от най-простите у този долнопробен бранш.Даже Коко Динев го разбра.

Лудост

Лудост 13.02.2023 14:50

Колко трябва да си изпаднал при наличие на такива хубави жени да си вземеш тая на 38, че и се носеше едно време славата, че за 5к прави всичко...

Куеви

Куеви 13.02.2023 16:49

Стига с тази стаеозагорска пача

Слава?

Слава? 15.02.2023 12:03

Къде, кво?