Андреа се ядоса на хейта срещу нея и реши да... СНИМКА

Андреа се ядоса на хейта срещу нея и реши да... СНИМКА

През последната седмица Андреа е подложена на зверска атака заради външния си вид и прекаляването с фотошопа. Нейни необработени фотоси от рождения ден на гримьора Цецо Андреев обиколиха всички медии, а негативните коментари със сигурност да жегнали бившата половинка на Кубрат Пулев. 

Андреа от доста време е загърбила музикалната си кариера, тъй като качи рязко килограми и не се чувства толкова привлекателна, че да се снима в нови клипове. Няма хъс за работа и дори отказа да се снима в клипа на дуетната си песен с Крум. 

Антония Петрова скочи остро срещу Андреа!

Непрекъснатите обиди обаче да я жегнали и тя най-накрая е решила да излезе от дупката, в която изпадна след раздялата с Кобрата. От три дни Андреа се е закотвила във фитнес залата и се мъчи с училени тренировки да свали натрупаните килца. И за да затвори устата на хейтърите тя сподели няколко сторите в социалните мрежи от своята вечерна тренировка.

С това изпълнителката на "Полудяй" иска да покаже, че вече е запретнала ръкави и ще се бори със зъби и нокти срещу своите проблеми. Началото е поставено, а нейни приятели издадоха, че от известно време се чувства сравнително по-добре. А тренировките във фитнес залата я зареждали с положителна енергия и Андреа прекарвала повече от необходимото в един от тузарските фитнес центрове./show.blitz.bg

Коментирай