Крум: С Андреа сме влюбени в...

Крум: С Андреа сме влюбени в...

Крум и Андреа изненадаха своите почитатели с новия си дует "Мен ми стига". Изненадата дойде от факта, че след първата им песен се появиха слухове, че са се скарали и певицата дори му е забранила да пуска парчето, но той на своя глава я издаде, което развали отношенията им.

Сега провокират с много романтична песен, чийто текст се твърди, че Андреа е писала за раздялата си с Кубрат Пулев. Певицата обаче не присъства във видеото към парчето и ние решихме да потърсим Крум и да разберем какво се случва между него и Андреа и дали отново няма някакъв скандал между тях. 

 

- Как реши отново да се събереш с Андреа за нов проект? Ако не ме лъже паметта, по време на първия ви дует имахте известни недоразумения... 

- По-скоро имахме разминаване! Тази песен съм я направил отдавна, но все я променях и си чакаше времето. Това лято Андреа ми се обади и като я чух веднага си представих нейния глас в песента. Съдба ли е, съвпадение ли е -  не знам... Предложих й да я направим и всичко се случи за един ден. 

Изненада! Крум и Андреа отново се събраха и даже вече са...

- Защо тя не участва във видеото?

- Тя излезе с официално изявление и обясни защо не се е снимала. 

Скъпи приятели, знам че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не успях да оправдая очакванията ви докрай. Въпреки това Крум направи един прекрасен клип, за което му благодаря. Както и на Мартин Биолчев, кйто успя да извади емоциите ми в момента ан изпяване и създаване на това парче. Надявам се да харесате парчето. За мен музиката е най-силната връзка между хората. Благодаря", написа Андреа в социалната мрежа. 

Ние направихме песента както трябва. И двамата сме влюбени в тази песен. Това е резултатът, аз си направих хубав клип. ПЛанувахме да снимаме двамата, но тя си е преценила. Няма драма при нас, държа да го отбележа. Този път се стиковахме перфектно. 

- Снимал си във Венеция. Специално за клипа ли летя дотам или го съчета с почивка? 

- Вдъхнових се от една почивка и след това се върнах да нащракам някои неща за клипа. Видях тези уникални места и прецених, че на тази песен й пасва такава атмосфера. Романтична е и с много красив текст, което предразполага да се снима във Венеция. Стилен и класен клип, какъвто не съм правил скоро. (смее се) 

- Месила ли се е Андреа в текста, тъй като излезе информация, че пее за Кубрат Пулев? 

- Текстът съм го написал аз, а отношенията на Андреа и Кубрат са си тяхна работа. Всеки да го тълкува както прецени. Не мога да бъде буфер и да казвам някакви неща, защото хората си знаят най-добре. Това са си лични техни отношения, всеки си има неговата гледна точка. Нека това го оставим като въпрос към нея... 

- Къде ще посрещнеш коледните и новогодишни празници? 

На Нова година съм на работа в Сандански, а на Коледа съм все още свободен. Ако си остане така, ще бъде с най-близките си, ако пък ми изникне ангажимент - ще се поразмятам и ще взимам пари. (смее се) 

 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай