logo

Изненада! Крум и Андреа отново се събраха и даже вече са...

Изненада! Крум и Андреа отново се събраха и даже вече са...

Андреа е пълна с изненади, дори и когато всички си мислят, че е в тежка депресия заради любовно разочарование, тя показва, че всичко е вече зад гърба й.

Потвърждение за това е и факта, че отново се събра с Крум. Двамата направиха хитово парче, носещо заглавието "Мен ми стига", което много скоро ще зарадва нетърпеливите им фенове.

Андреа пусна обява: Търси си човек, който... 

Всъщност за колаборацията двамата анонсираха още през лятото, но ето, че дойде момента за голямата премиера, за която все още не е обявена конкретна дата. Това ще бъде второто съвместно парче на Андреа и Крум след успеха на "Твойта кожа".

Антония Петрова скочи остро срещу Андреа!

В скорошно тв участие пък, Крум върна малко лентата назад и си спомни първите си стъпки в музикалното поприще:

"Явих се на кастинг за нови изпълнители, с мои кавър версии на песни на Любо от група "Те" и на Васил Найденов. Така започна всичко. После по естествен път преминах в попфолка, но аз никога не деля музиката на стилове".

Андреа този път прекали! Вижте каква "поничка" е станала СНИМКИ

А Андреа наскоро заяви, че е готова с цели 10 нови парчета, но чака удобен момент за промотирането им, като междувременно прави участия в Румъния, а наред с музикалните си изяви, има желание да се занимава с и рисуване./show.blitz.bg

 

Коментирай