Андреа този път прекали! Вижте каква "поничка" е станала СНИМКИ

Андреа този път прекали! Вижте каква "поничка" е станала СНИМКИ

Преди няколко години Андреа бе истински секссимвол, но още оттогава е известна със страстта си към фотошопа. Обработените й снимки я правят неразпознаваема на живо.

От известно време водеща тема е рязкото качване на килограми, които съсипват певицата. Известно време дори не се появяваше в публичното пространство, тъй като промяната във външността е очевидна и буди смях сред хейтърите и съжалени сред останалите.

Попиляха Андреа заради килограмите, тя изуми всички с реакцията си...

Нелеп фотошоп пак издъни Андреа! СНИМКА

В Инстаграм обаче Андреа е много активна. И до такава степен обработва снимките си, че въобще човек не може да я познае. В социалните мрежи се шегуват, че профилът й е на несъществуващ човек, а направен посредством програма.

Наскоро певицата реши да поеме участие и да изкара някой лев. Съвсем естествено за пет пъти по-нисък хонорар от времето, когато беше действащ изпълнител в "Пайнер". И въпреки изричната забрана да я снимат се появиха папарашки фотоси, които шокираха и най-верните й фенове.

"Няма лошо в това , че си качила малко, че си дебеланка, закръглена, пухкава, има лошо да си правиш толкова корекции по снимките. Може би, ако тя започне да се харесва някак, ще спрат и коментарите. Надявам се", пише възмутена нейна почитателка./show.blitz.bg

 

Коментирай