Цецо Андреев събра родния хайлайф на щуро парти СНИМКИ

Цецо Андреев събра родния хайлайф на щуро парти СНИМКИ

Майсторът на четките - гримьорът Цецо Андреев отбеляза доста шумно рождения си ден. Той празнува с няколко дни закъснение в столичен клуб на участие на добрата си приятелка и любима певица Преслава. 

Вероятно е единственият, който може да събере на едно място толкова красиви и известни дами. Цяла плеяда от топ звезди уважиха празника му, а Преслава услужливо им подаде микрофона, за да го поздравят с някое свое парче. 

Сред ВИП гостите на рождения ден на койнарския гримьор наш репортер забеляза Тита, Мария, Андреа, Диона, Меди, Благой Георгиев и Златка Райкова. А всички се забавляваха от сърце до ранните часове, когато слънцете вече проблясваше и даваше началото на новия ден. 

Цецо определено бе в центъра на вниманието и на купона. Той бе избрал доста ефектен тоалет, а танците му на сцената зарадваха не само неговите гости, но и всички купонджии в заведението.

Въпросният нощен клуб в Студентски град се оказва любим на родните звезди. Там рождените си дни вече отпразнуваха Преслава, Тита, Тото от "СкандаУ", Благой Георгиев, който на същото място почерпи и за раждането на сина им със Златка,  Галена пък празнува професионален юбилей, а Джулиана Гани събра своите съквартиранти от "ВИП Брадър" на изискан купон./show.blitz.bg

 

 

Снимки: Club XI Eleven 

 

Коментирай