logo

Зейнеб не издържа и призна за сватбата си с... СНИМКИ

Зейнеб не издържа и призна за сватбата си с... СНИМКИ

Мечтата на Зейнеб Маджурова да се види като булка се сбъдна и към днешна дата тя е вече щастливо омъжена за приятеля си - милионерът Стоян Балевски.

Блондинката от турски произход, която доскоро се подвизаваше в екипа на "На Кафе" с Гала, не е правила пищна церемония, противно на очакванията, а е сключила брак със скромно тържество.

Зейнеб крие тайна сватба със...

Според информациите събитието се е случило на миналия "Свети Валентин", въпреки че самата Зейнеб все още не дава конкретни подробности, пише "Уикенд".

Зейнеб нанесе жесток удар на Гала

"Благодарна съм на цялото семейство на Стоян, че ме прегърна с позитивизъм. Вече официално сме семейство и сме в едни прекрасни отношения!", коментира бившата репортерка на Гала, която има намерение оттук нататък да се развива като инфлуенсър в социалните мрежи и няма ни най-малко намерение да се връща в телевизията.

"Телевизията има нужда от нови лица. Аз бях повече от 12 години на екран. Смятам, че това е достатъчно. Сега основното нещо, с което се занимавам, е семейството ми – то няма как да бъде между другото, защото няма какво да се лъжем – телевизията иска пълно отдаване и работа поне по 7-8 часа на ден", казва туркиня.

Зейнеб показа дъщеря си и призна, че... СНИМКА

Припомняме, че в края на 2019-та Зейнеб роди момиченце от дългогодишния си приятел, който към днешна дата вече е и неин съпруг./show.blitz.bg

Коментирай

Марта

Марта 08.03.2021 12:14

Моля, Пишете за личности-образци! Имаме потребност от вдъхновяващи примери.

К.Стефанова

К.Стефанова 08.03.2021 19:01

Изцяло подкрепямкоментара на Марта! Покажете доброто! Покажете достойни мъже и жени! Дайте примери за подражание!

Йордан

Йордан 09.03.2021 12:30

Тая от как е помня все за сватби бълнува.

Истина

Истина 09.03.2021 23:24

Какво ни занимавате дни наред с тази Зейнеб и сватбата и. Това ли е най важната новина в държавата.