Зейнеб нанесе жесток удар на Гала

Зейнеб нанесе жесток удар на Гала

Астралните близначки Гала и Зейнеб Манджурова, които винаги са изтъквали близките си отношения се разделиха или поне в професионален план.

Чаровната туркиня разкри за намеренията да започне нещо ново, след като дълги години присъствието й беше дежурно в "На кафе", а преди това я помнихме просто като участник в първия "Биг Брадър".

Антон Стефанов разказа за първата си среща с Гала и как я е носил на ръце СНИМКИ


С днешна дата Манджурова, която стана майка в края на 2019-а е решила да се впусне във водите на инфлуенсърския бизнес. За целта тя поднови канала си в YouTube, където занапред ще качва много нови видеа. Очевидно Зизу от Бургас е предприела тази крачка, след като е видяла, че много нейни колежки се преориентираха към Инстаграм и влогърството, което им носи доста добри финансови постъпления и куп подаръци от всевъзможни модни и козметични брандове.

Разбира се, Зейнеб има финансовата независимост в лицето на своята половинка Стоян Балевски, но пък гъдела да събира лайкове и да рекламира продукти може да й запълни времето извън грижите за малката Мириам, пише "Хотнюз"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 17.02.2021 10:51

гОлЕмо тъповато кичозе е ЗизутУ.

ииииииииииии.................................

ииииииииииии................................. 18.02.2021 16:58

Паричкиииииииииииииииии........................! Интереса клати феса.

леле мале

леле мале 19.02.2021 1:55

ти да видиш, жесток удар нанесла бръснатата слива на кого бее, като не може на връхчето на кутрето на Гала да стъпи