Взривяващ двоен финал за „Откраднат живот” и „Дяволското гърло”! (СНИМКИ)

Взривяващ двоен финал за „Откраднат живот” и „Дяволското гърло”! (СНИМКИ)

Седми сезон на "Откраднат живот" е към своя край и в мрежата вече ври и кипи от подивели фенове, които хем чакат с нетърпение развръзките в любимия си сериал, хем не желаят той да приключва и вече питат дали ще има следващ сезон.

Аналогично е положението и при другия хитов сериал на Нова телевизия "Дяволското гърло". Финалът е при двата обаче, е след броени дни!

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя звезден финал на 23 май в компанията на актьори, създатели и фенове.

Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува” от 19:30 ч. и на „Дяволското гърло“ от 21:30ч. на голям екран в Cinema City, Mall of Sofia.

След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете.

Секси звезда от "Откраднат живот" стана... продавачка! (СНИМКИ)

Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния каст. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.

„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на Нова телевизия.

Подканват Ернестина Шинова към убийство заради "Откраднат живот"

За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници на една забележителна история, защото всички те я споделят и преживяват по време на сезона.

„Дяволското гърло” завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май”, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA - Евтим Милошев.

Иво Фотев от "Откраднат живот" създаде истинска суматоха около НДК!

Разбира се, финалът и на двата хитови сериала ще се излъчва не само на голям екран, но и в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай