Секси звезда от „Откраднат живот” стана... продавачка! Вижте как повиши оборота! (СНИМКИ)

Секси звезда от „Откраднат живот” стана... продавачка! Вижте как повиши оборота! (СНИМКИ)

След като преди две седмици ви показахме как една от най-сексапилните звезди в хитовия сериал „Откраднат живот” Елена Карайбойчева или сестра Чокова, буквално спира дъха с изваяната си фигура по време на екзотична почивка, сега ви я показваме в съвсем неочаквано ампоа.

Мнозина ще се изненадат много да разберат, че красивата актриса стана… продавачка в магазин. И снимки от новото си работно място качи самата тя, а от текста над тях става ясно, че магазинът е в центъра на Пазарджик, който е и родното й място.

„Най-добрият магазин в Пазарджик. На Велика събота и аз поработих”, пише актрисата, а под коментара й логично заваля дъжд от одобрителни коментари, един от които казва всичко:

Иво Фотев от "Откраднат живот" създаде истинска суматоха около НДК!

„Очаква се значително повишаване на оборота”, пише й почитател.

Елена Карабойчева често предизвиква вниманието не само в социалните мрежи, но и извън тях. Актрисата обича да пътува на екзотични кътчета, откъдето обикновено ни показва не само величествени забележителности, но и смайващата си фигура, на която със сигурност завиждат не едно или две млади момичета./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 01.05.2019 23:39

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq