Подканват Ернестина Шинова към убийство заради „Откраднат живот”!

Подканват Ернестина Шинова към убийство заради „Откраднат живот”!

След снощния епизод на „Откраднат живот” мрежата отново прегря, а реакциите на зрителите стават все по-скандални. Вече се превръща в традиция вълната от коментари за обратите в хитовия медицински сериал, особено когато касаят драматични моменти. Един от тях предизвика дори желание за убийства!

Желанието на почитателите на сериала е Ернестина Шинова, която пресъздава брилянтно д-р София Стаменова, да извърши убийство! По-точно – да ликвидира мафиота Иво Фотев (Васил Бинев, б.а.), който тепърва ще прави поредните си опити да навреди на болница „Света Анастасия” и екипа й.

„София ще му види сметката...окончателно. Третия опит ще е успешен”, гласи един от многото коментари във фейсбук. В друг се казва пък: „Аз мисля,че този път Фотев ще бъде надцакан. Залагам ДАМА пика.”

След като докара бившата си съпруга Ина Фотева до самоубийство, мрежата прелива от предложения какъв край да има самият той. Разбира се, успоредно със заплашителните редове по адрес на Фотев, се увеличават прогресивно и хвалебствените слова за актьора Васил Бинев, който влиза в съзнанията на зрителите не само с въздействащата си игра, но и изключително характерния си глас.

Ето защо самоубиха любима героиня от "Откраднат живот"! (СНИМКИ)

„Ще срина със земята всичко, което тази кучка е създала”, казва героят му в сериала, а емоциите от онова, което предстои, ескалират главоломно.

И д-р Тасев си тръгва от "Откраднат живот"!

„Страхотна игра от Васил Бинев, страхотна игра от целия актьорски състав, аплодисменти!”, казва разпален почитател на „Открадна живот”. В следващите епизоди от сериала именно героят на Васил Бинев – Иво Фотев да сътвори поредния си пъклен план./show.blitz.bg

Коментирай

нормален

нормален 27.04.2019 10:40

"справя се брилянтно"? вие чувате ли се какво говорите. тази бездарна артистка рецитира, тя не играе. те са семейство некадърници с нейният "режисьор", който иска да става депутат в евро. нещастници!!!!!