И Д-р Тасев си тръгва от "Откраднат живот"

И Д-р Тасев си тръгва от "Откраднат живот"

Феновете на хитовия българси сериал надигат сериозен неодобрителен вой относно сценария. Миналата седмица от филма изчезна Юлиан Вергов (в ролята на доц. Банков), преди два епизода любимката Ирина Митева (в ролята на Ина Фотева) се самоуби, а сега от екипа изхвърча и друга любима звезда. 

Вергов напусна сезона, тъй като му предстоят снимки на нов филм и не може да съчетае снимачните дни. Затова с продуцентите решили да го извадят малко от сюжета, но все пак вратата му остава отворена и може да се върне по всяка време.

Кървав инцидент по време на снимки на "Откраднат живот"

Не такъв е случаят с Ирина Митева, която сама решила да напусне сериала. При нея сценаристите били крайни и решили, че трябва да се самоубие. Нейната героиня Ина Фотева се хвърли в пропаст и бе брутално размазана. За нея този сериал приключи и по никакъв начин няма как да бъде върната. 

Носят се слухове, че съвсем скоро от филма изхвърча и Моньо Монев (в ролята на доц. Мазов). Той също е интересен персонаж и любимец на зрителите. Но новината за напускането на друга голяма звезда накара аудиторията на сериала да изпадне в немилост. Наум Шопов-младши (в ролята на Борис Тасев) отдавна се кани да си бие шута и сега сюжетът ще му го позволи. 

Младият плейбой иска да се отдаде на кариерата си като лекар в реална среда, а не само на снимачната площадка. Той се дипломира миналата година и въпреки че се занимава усилено с фитнес, а с приятелката си Теа Минкова и семейство Петканови стартираха бизнес с консултантска дейност за развиване на профили в социалните мрежи, той неведнъж е споделял, че медицината е посоката, в която смята да се развива./show.blitz.bg

 

Коментирай