Кървав инцидент по време на снимки на "Откраднат живот"

Кървав инцидент по време на снимки на "Откраднат живот"

Сериалът "Откраднат живот" се превърна в истинска сензация и е сочен като най-успешния продукт на родна земя. Не случайно се стигна до седми сезон, а както вървят нещата, ще продължат снимките и нищо чудно да се превърне в българския вариант на "Дързост и красота".

Актьорският състав е много сплотен и във всеки сезон се появява някое ново действащо лице, което допринася за успеха на филма. Всички те се чувстват като семейство, но понякога на снимачния терен има и неприятни случки. Една от актрисите, Милена Живкова (Д-р Романова - б.а.), призна за кървав инцидент по време на снимките.

"Имам една интересна случка в операционната. Правим тежка коремна операция. Междувременно текат и интимни разговори, подпитвам колегите, но си върша работата концентрирано. Стига се до зашиване на корема, което се прави с една игла, която прилича на рибарска кукичка и се държи с пинсета. В един момент прости си взех кръв и станах пациент. В кадър си заших пръста", разказва актрисата. 

Новата звезда в „Откраднат живот” се уреди с тв предаване

Д-р Романова има безброй забавни случки по време на снимките на хитовия сериал. Така в един от епизодите събрала всичките си колеги мъже край масата. Трябвало да изреди няколко сложи терминологии едно след друго и въобще не осъзнала какво излязло от устата й с първото изречение. "Колеги, много ви моля извадете си всички патки на масата", казала строгата лекарка. Актьорите се захлупили от смях на масата, операторът хвърлил камерата и се наложило да обяснят на докторката, че вместо "папка" е казала нещо друго./show.blitz.bg 

 

Коментирай

milena

milena 22.03.2019 14:14

Ако си от постоянно похапващите и винаги си проваляш диетите опитай Фитоспрей- натурален продукт,който подтиска апетита и помага в отслабването Научи повече на сайта -копирай линка в браузера си http://bit.ly/2GSDSm0

Глория

Глория 22.03.2019 19:19

Филмът беше добър и отговаряше да заглавието си само в първата част. От там нататък стана помия в която си намират работа актьори. Да, ама да бяха измислили друг филм, друг сценарии и друго име. Иначе казано вече не струва.

петров

петров 24.03.2019 10:39

глория, гледай си турските и американски сапунки!