Шок и безутешни жени след напускането на Юлиан Вергов!

Шок и безутешни жени след напускането на Юлиан Вергов!

След снощния епизод на хитовия сериал „Откраднат живот” стана ясно, че Юлиан Вергов напуска екипа на болница „Света Анастасия” окончателно. Факт, който се отрази меко казано неблагоприятно на неговите почитателки.

Буквално минути след края на последния епизод с участието на доц. Виктор Банков, страницата на продукцията във фейсбук прегря. Изляха се десетки жални коментари от фенки на актьора, някои от които на моменти звучат твърде крайно, предвид факта, че всичко това е само на филм.

И все пак – истерията настана!

„Много тъпо ще е без него дано го върнат! Направо не мога да повярвам! Как ще гледам от утре? Дано се върне!”, гласи един от многобройните коментари. А в друг пък директно се казва: „Ооо, неее! Без Вергов няма да е същото! Върнете го! Ако трябва ще ви пишем всеки ден! Толкова го харесвам и като мъж, и като актьор.”

Зрителски натиск връща Юлиан Вергов в "Откраднат живот"!

Разбира се, на моменти не липсват и малко по-закачливи отговори на тези сърцераздирателни писания, на които, вярваме, дори и самият Юлиан Вергов ще се впечатли. В един такъв, например, дамата пише с доловим сарказъм: „Малеее, как ще живее българската домакиня без Банков? Ужаааас!!!”.

Всъщност решението Юлиан Вергов да напусне най-успешния български сериал, има своето логично обяснение, което съвсем няма общо с предположението, че образа на героя му се е изчерпал, каквито реплики могат да се срещнат във виртуалното пространство.

Жена се преби заради Юлиан Вергов!

Оказва се, че актьорът се е заел с няколко нови проекта, които са не по-малко предизвикателни от „Откраднат живот”, където вече явно достатъчно е разгърнал образа си. Един от тях е новият български филм „Пепел върху слънцето”, който ще се появи съвсем скоро. В него Вергов си партнира с Ники Илиев и Силвия Петкова./show.blitz.bg

Коментирай

Дора

Дора 12.04.2019 16:26

Направете една би0олярна коагулация и Вергов ще се върне....Не съжелявайте .Филмат се изчерпа?Това което го държи е завръщането на Фотев, иначе всяка втора дума е БИПОЛЯРНА коагулация....

Милена

Милена 12.04.2019 17:35

Абсолютно вярно. Филмът заприлича на турски сериал. Изчерпа се тотално. С риск да ме отстрелят верните фенове.

milena

milena 12.04.2019 18:53

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Кафето Black Latte ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1

Руми

Руми 12.04.2019 19:59

Ако не е Вергов ще е Карамазов ако не е той ще е Духовникова все едни и същи лица да му писне на човек...! А филма наистина се изчерпа нищо не остана от онзи Откраднат живот ,който чакахме с нетърпение. Факт!!!

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 14.04.2019 7:45

Направо отива в Холивуд ,а аз отивам за успокоителни ,МИНУТИ ЗА РЕКЛАМА