Жена се преби заради Юлиан Вергов

Жена се преби заради Юлиан Вергов

Колоритна ситуация се разигра в един от столичните молове с активното участие на звездата Юлиан Вергов, видя репортер на „ШОУ”. Един от шефовете на култовата болница „Свети Кирил” от досегашните сезони на медицинския сериал „Откраднат живот” често пазарува в мола за радост на многобройните си почитатели. Този път обаче, актьорът предизвика за нула време истинска суматоха.

Вергов се въртеше с автомобила си в търсене на място за паркиране. И след като най-накрая откри, на слизане проведе малко по-дълъг телефонен разговор. В този момент жена на средна възраст, която очевидно е негов почитател, се чудеше как да мине, откъде да застане, за да влезе в полезрението му.

Комичната ситуация, разбира се, предизвика шеги и закачки от останалите хора, които преминаваха в този момент. За капак изобретателната фенка реши, че трябва да забърза крачка, за да може поне да си пресече пътя с този на Вергов, но вместо това в бързината се спъна и падна.

Изправи се почти веднага с гримаса на лицето, очевидно от болка. И успя само да поздрави с измъчена усмивка своя любимец, който й отвърна със същото. „Да не припаднеш пък сега от вълнение”, подхвърли й шеговито човекът, помогнал й да се изправи.

Всъщност още с първата си поява в сериала „Откраднат живот”, чийто нов сезон очакваме през февруари, Юлиан Вергов предизвика истинска истерия в социалните мрежи. „Къде раздават такива шефове? Искам и аз един” и „Дай Боже всекиму такъв директор”, бяха малка част от коментарите тогава.

Коментирай

Нони

Нони 09.01.2019 15:42

Нда...направо си е паднала по него, заслужава си...

Georgiev

Georgiev 10.01.2019 10:55

Много важна клюка.Браво на,, новинарите"

Оооох

Оооох 10.01.2019 23:49

Тази в ред ли е ?!!