Зрителски натиск връща Юлиан Вергов в „Откраднат живот”

Зрителски натиск връща Юлиан Вергов в „Откраднат живот”

Новият сезон на хитовия сериал „Откраднат живот” вече чука на вратата, а в социалните мрежи вече ври и кипи от предположения кои звездни герои ще блеснат в новата болница „Света Анастасия” и кои напускат любимия на зрителите лекарски колектив.

От екипа на сериала издават, че ще има много нови лица и неочаквани промени, като се очаква този сезон да е най-интригуващ откъм разплитане на сложни отношения. „Мога да ви кажа, че предстоят огромни промени и всички те са към по-добро”, открехва мъничко завесата и Наум Шопов, когото отново ще видим в новия сезон. А също и всеобщият любимец Юлиан Вергов, чийто фенове, оказва се, буквално са побъркали екипа.

Продуцентът Евтим Милошев потвърждава, че доц. Виктор Банков – изигран блестящо от актьора Юлиан Вергов, отново се завръща и в този. Решението си Милошев взима не и без дейното участие на зрителите, чийто натиск, най-вече в социалните мрежи, значително е повлиял.

„В отделните сезони даваме приоритет на различни герои и сюжети, но доц. Банков отново ще ви радва”, пояснява Милошев. И добавя с усмивка - "Само че в чисто нова болница и нови сюжетни линии".

Любопитното в случая е, че когато става част от четвъртия сезон на хитовата поредица, Вергов е имал уговорка с продуцента това да бъде и финалното му участие в сериала. Решението успяват да променят единствено активните почитатели на актьора и сериала, които ежедневно затрупват екипа с писма с молби да не вадят любимеца им от сериала.

„Имаше даже едно дълго и изпълнено с драматизъм писмо, в което младо момиче описва с всички детайли ежедневието си, и как този филм го променил. Обяснява, че първоначално започнала да следи сюжета основно заради Юлиан Вергов, когото обожава, а впоследствие се влюбила и в сериала. И ако сега той не се появи, няма да е същото”, издават от екипа.

В крайна сметка Вергов отново е част от „Откраднат живот”, а снимките за новия сезон на сериала в момента са в разгара си. Мотото този път е „Любовта лекува”, а Стартът се очаква на 20 февруари.

Коментирай

taka e

taka e 16.01.2019 21:44

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

до taka e

до taka e 16.01.2019 23:14

Мила остави тази тъпа реклама ,която от месеци обикаляш с флашката по форумите. Ако не те искат мъжете купи си едно вибраторче от секс магазинчи и се обслужи.Освободи енергия, прави повече разходки, фитнес, плуване и т.н. Само така ще отслабнеш, не с тъпите ти реклами.