logo

Влади Въргала призна за жената до себе си след раздялата с Тезджан Ферад!

Влади Въргала призна за жената до себе си след раздялата с Тезджан Ферад!

Преди броени дни гръмна новината, че Влади Въргала се е разделил с дългогодишната си приятелка - актрисата Тезджан Ферад - Джани. Малко след това тя даде гръмко интервю, в което директно обвини вече бившата си половинка в редица забежки с по-млади жени.

Гневните слова на доскорошната му любов провокираха Въргала да признае какво всъщност се случва с личния му живот след поредната раздяла с жената до него.

Изненада! Влади Въргала се раздели с актрисата Тезджан Ферад!

Истината се оказа доста по-различна от тази, която представи Тезджан Ферад наскоро, пише "Уикенд". Въргала категорично отрече обвинението, че е зарязал Джани заради друга жена.

Влади Въргала си написа мемоарите на сцената!

Комикът от  „Ку-ку” и „Шменти Капели” се кълне, че няма нова нежна половинка до себе си и даже няма никаква.

"Да, разделени сме с Тезджан Ферад - Джани. Но не отговаря на истината това, което тя споделя като предположение в свое интервю – че съм се хванал с по-млада и затова сме скъсали. Не само че нямам по-млада жена, никаква нямам до себе си", сподели легендарният актьор и режисьор.

В момента Влади е в Сърбия на фестивал и се прибира този месец, а когато стъпи на родна земя, първата му работа ще е да потърси бившата си изгора, за да изясни с нея причината за раздялата им.

"Ще трябва да си поговорим с нея доста сериозно, ще й задам някои въпроси. Интервюто, което даде срещу мен, го отдавам на нейния темперамент, на обзели я емоции", заяви още Въргала.

И допълни, че дори с Джани да не са заедно, синът й Иван-Александър продължава да заема важно място в душата му./show.blitz.bg

Коментирай