logo

Изненада! Влади Въргала се раздели с актрисата Тезджан Ферад!

Изненада! Влади Въргала се раздели с актрисата Тезджан Ферад!

Влади Въргала поднесе голяма изненада, само че този път тя не е свързана с професионалните му авантюри, а с личните. Актьорът се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, заради която преди 2 години се разведе със съпругата си Силвия.

От около месец и половина звездата от някогашното "Ку-ку" и "Пирон" не дели един покрив с атрактивната туркиня, която също се изявява като актриса и даже играе в съвместни спектакли с него.

Влади Въргала си написа мемоарите на сцената!

Причина за раздялата е нова любов в живота на Въргала, пише Lupa.bg. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и скъсал с Тезджан.

Двамата уж са запазили приятелски отношения помежду си, но преди ден наранената актриса даде интервю за "Галерия", в което разобличи доскорошния си любим.

"Когато се запознахме, той вече не беше със съпругата си. Въртеше три любовници, които постепенно отсвири или поне така ми каза на мен.

Сега е пак с нова жена. Дано да е щастлив и най-после да е открил това, което търси", злъчно коментира Тезджан Ферад.

Атрисата признава, че Въргала е имал сериозни проблеми с алкохола, с които обаче е успял да се пребори и в момента не близва и капка.

Джани, както я наричат приятелите й, твърди, че след раздялата си с Влади е съсипана и няма сили да се впуска в нова връзка.

Тя вече отглежда сама сина си, който е с лека форма на аутизъм. Надява се да продължи да играе в постановката, режисирана от Влади Въргала./show.blitz.bg

Коментирай