logo

Вижте бременната с близнаци Ася Капчикова СНИМКА

Вижте бременната с близнаци Ася Капчикова СНИМКА

Плеймйетката Ася Капчикова успя да запази в пълна тайна, че е бременна. А щастливото събитие се очаква само след месец . 

Предишната връзка на плеймейтката с рапъра Криско бе изложена на показ в медийното пространство, а след края й тя реши да пази личния си живот далеч от тази суета в шоубизнеса. И успя да запази в пълна тайна това щастливо събитие, че очаква не едно, а цели две деца. 

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци", написа Ася в социалните мрежи и грейна на корица на списание. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Запознати издадоха пред наш репортер, че плейметката си е същата, само има огромен корем. Никъде другаде не е качила килограми, което със сигурност я успокоява, че след раждането няма да навреди на фината си фигура. 

Ася пази в пълна тайна новата си половинка, с която е решила да създаде поколение. "Имам човек до себе си, но нищо друго няма да кажа", сподели наскоро Ася в откровено интервю за нашите читатели.Засега не издава и полът на бебчетата./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

firebg

firebg 02.06.2020 17:35

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/