Ася Капчикова: Станах асоциална и започна да ми харесва

Ася Капчикова: Станах асоциална и започна да ми харесва

Ася Капчикова е една от най-популярните плеймейтки. Името й много бързо започва да работи за нея, а тя печели все повече псоледователи със своята доброта и откритост. Наш репортер се свърза с Ася, за да разбере как прекарва времето си в извънредното положение, а разговорът тръгна и по посока Милен Цветков и нелепата катастрофа, при която загина обичаният журналист. 

Теди дни излезе информация, че Ася Капчикова е в очакване на първата си рожба. Нашият разговор с нея е преди този слух и след това не успяхме да се свържем с нея да разберем дали имаме повод да й честитим или е поредният слух за нея. 

 

- Как отбеляза рождения си ден преди няколко дни, предвид извънредната ситуация в страната?

- Отбелязах рождения си ден с най-близките си хора. Беше наистина приказен момент. Имаме страхотни спомени, които запечатах с фотограф.

- Спазваш ли всички наложени мерки и въобще как ти се отразява извънредното положение? Какво в твоя живот се промени?

- Аз съм отговорен и дисциплиниран човек. Спазвам мерките, пазя себе си и близките си. Определено станах по интровертна и асоциална, честно казано започна да ми харесва. Даде ми възможност за преоценка на много неща. Започнах да отделям много време за себе си и любимите си занимания.

- Качи ли някой и друг излишен килограм покрай манията за готвене в момента?

- (Смее се) Че кой не е качил!

- Предполагам са ти пропаднали много ангажименти, а с това и загубата на средства...?

- От доста време се занимавам с нещо съвсем различно от снимките и рекламите, не бих казала, че ми е повлияло. Определено за всички ни е труден момент, било финансов или психологически, светът все пак е различен.

- А дискотеките и баровете липсват ли ти или предпочиташ домашния уют?

- Аз никога не съм харесвала навалицата, така че определено предпочитам спокойствието на домашния уют.

- Наскоро призна, че имаш човек до себе си? Издай ни малко повече за него? 

- Да, имам човек до себе си, но нищо друго няма да кажа. 

- Няма как да не те попитам и за случилото се с Милен Цветков, тъй като беше една от активните в социалните мрежи по тази тема. Изгледа ли видеата от катастрофата и какво е мнението ти, какво наказание трябва да получи шофьорът?

- Огромна трагедия, която разтърси цялото общество. Нека Милен почива в мир и да е на по-добро място. Каквото и да кажа няма никакъв смисл, аз не съм тази, която трябва да съди. Има органи, които трябва да го направят.

- Ти имала ли си рискови ситуации на пътя?

- Да, имала съм. Имала съм ситуации, в които направо съм изтръпвала, затова станах много отговорна. Знам колко е важно да караме разумно, да пазим себе си и хората около нас. Това е единственият начин да спрем войната по пътищата./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

brrrr

brrrr 19.05.2020 0:08

Басси, само циганета плейМЕТКИ... (((

Мартиту

Мартиту 19.05.2020 18:54

И какво каза всъщност Ася за катастрофата на Милен Цветков,някой разбра ли?

Рени

Рени 28.05.2020 17:53

Престанете да правите реклама на такива като Капчикова, които не са прочели една книга. Те си имат други интереси като силиконови цици, устни... Къде я слагате до Милен Цветков. Обидно е.