Виктор Калев направи тежко признание, което хвърли в ужас мнозина

Виктор Калев направи тежко признание, което хвърли в ужас мнозина

Виктор Калев направи изненадващо и доста тежко признание, което предизвика много коментари в мрежата. Актьорът, който по-често се усмихва от сцената, създавайки усещането, че и в живота е купонджия, всъщност е точно обратното.

Той дори е спрял да излиза из квартала, където живее и то напълно целенасочено. Признанието направи самият той в "Преди обед" по bTV, след като стана въпрос как се справя с известността си на публични места.

Не е за вярване какво направиха Галена и Виктор Калев с Лили Иванова СНИМКИ

"Не знам как да ви кажа, но с времето може би човек си променя и начина на поведение, начина на общуване с хората. Въпреки че аз го нямам го това, може би защото не излизам", сподели актьорът.

Виктор Калев призна нещо неочаквано и хвърли в ступор всички

И добави, че е спрял да ходи по различни светски събития и се появява само на представленията си. И за това има ясна причина.

"Искам да използвам възможността да благодаря на всеки един, който ми идва на представлението, за отделеното време, за отделените средства, които в днешно време за никой не е лесно", заяви той и поясни:

"Другата част от живота на човека вече не ме вълнува толкова. Присъствал съм на много купони и съм минал по тоя път, но някак си вече не е моя и не ми е интересно. Предпочитам да се съхранявам и да се пазя за други неща и за моите си хора"./show.blitz.bg

 

 

Коментирай