Не е за вярване какво направиха Галена и Виктор Калев с Лили Иванова СНИМКИ

Не е за вярване какво направиха Галена и Виктор Калев с Лили Иванова СНИМКИ

Поп фолк певицата Галена и комикът Виктор Калев изпяха хитовото парче на Лили Иванова "Детелини" в нощта на рождения ден на продуцента Кирил Кирилов. Тони Стораро не пропусна да се включи в музикалните поздрави.

По време на участието на поп фолк звездата Галена в популярен столичен нощен клуб, Виктор Калев се включи с изпълнение на песен на примата на българската популярна музика Лили Иванова и като един изключително талантлив актьор успя да се преобрази във великата ни певица, и да изпълни рамо до рамо с брюнетката емблематичната й песен "Детелини".

Галена получи ултра луксозна вила край морето, подарък от...

Изпълнението им очаквано предизвика бурни аплодисменти в заведението, а непосредствено до тях на масата седеше известният театрален продуцент Кирил Кирилов, който отпразнува рождения си ден именно там. Той бе поздравен и от Тони Стораро, който също бе сред гостите, и не пропусна да изпълни една от хитовите си песни "Грешница".

Азис вече се продава за 70 лв. в Турция и...

На масата присъстваше и Краля на поп фолка Азис, пише "Телеграф".

Галена не спря да се раздава за рожденика през цялото време на вечерта и дори се качи върху масата със завърза за талията колан с мъниста и монети, където освен да пее, врътна и кръшни танци. На един от клиповете Галена даже се шегува: "Спрете да ме снимате, човек не може да се отпусне от вас. Цяла България ще ме види"./show.blitz.bg

Коментирай

Угжъ

Угжъ 01.12.2023 21:43

А свиркъ напрааи ле му? Малее кви малки гу лапа! Видвал съм йъ отдалеку.