logo

Венета Райкова била пред инфаркт заради... СНИМКИ

Венета Райкова била пред инфаркт заради... СНИМКИ

Венета Райкова отваря нова страница в живота си, а потвърждение за това са не само признанията, които прави, но и новото й увлечение, с което се съобразява всеки ден.

Блондинката, която се разведе с бащата на детето си Тихомир Георгиев преди две години, засега не издава нищо от това, което се случва в личния й живот, въпреки упоритите слухове, че вече си е намерила нов мъж.

Венета Райкова скочи остро срещу Глория, нарече я меркантилна!

"Странно е, но сега, когато не сме съпрузи, се разбираме повече отвякога. Тихомир е най-добрия ми приятел и винаги ще има специално място в живота ми", признава тв водещата, която в момента работи и по най-новата си книга "Куклите".

Венета има и съвсем ново хоби – астрологоята, по което става все по-запалена. Признава, че скоро е имала ужасяващ момент, заради който е била почти пред инфаркт, а виновен за случилото се е ретроградния Меркурий.

"Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по "Куклите"! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна - предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място! Слава Богу, в сервиза успяха да спасят „Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха, но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга. Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!", оплака се Райкова. 

Венета Райкова се пусна гола и се обърна към бившия си с мили думи СНИМКА 18+

Блондинката от край време вярва в астрологията, често се допитва до личната си астроложка Оксана, но се доверява и на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон. 

"Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки и други измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно!", споделяла е Венета, която неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертаела плановете си според небесните транзити, пише "Уикенд".

Райкова и Гал Сасон са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й. Тя е разказвала, че даже се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски войник в минал живот. "Беше ме страх да не ми промени мисленето, защото има терапии, които ти вкарват натрапчиви мисли, ала регресията не е такава.

Безработната Венета Райкова със сензационна новина СНИМКА

Продължи около 40 минути и не чувах гласове и видения – само гласът на този, който ръководеше процеса. Плаках през цялото време и даже не знаех защо. Същевременно видях как ме убиват с копие в корема. Бях с военни дрехи, с шлем и на кон", спомня си Венета./show.blitz.bg

Коментирай

Боб

Боб 29.06.2020 11:36

Венетка е прочута минетка ! Лапа п-ш-ки тя наред и прочула се е с перфектният минет .

Пройко

Пройко 29.06.2020 12:09

А с ху.... между краката

Зяпача

Зяпача 29.06.2020 21:09

Такива като Венетка, никога не са щастливи! Убъркани женски същества! Що ли ни занимават с нея? Да я поставят да си живее в пето(5-то) време!

жоро бекъма

жоро бекъма 30.06.2020 11:43

Минети навремето въртеше най хубавите сега не знам

неприятно

неприятно 30.06.2020 13:37

Венето, съученичките ти отдавна вече са баби, ти се опитваш да се правиш на сексбомба. Ами не ти се получава. Скрий тези крака, че не мога да гледам изпъкналите вени по тях, и се дръж достойно, съобразно възрастта си.

ВЪЗХИТЕН !!! ДО НЕПРИЯТНО !

ВЪЗХИТЕН !!! ДО НЕПРИЯТНО ! 30.06.2020 15:56

ЗАВИСТТА Е ЧОВЕШКО КАЧЕСТВО, НО КОГАТО Е В УМЕРЕНИ ГРАНИЦИ! А ЗЛОБАТА ПЪК ИЗОБЩО НЕ Я ПРИЕМАМ !!! С ЕДНА ДУМА: ВЕНЕТА Е ХУБАВА ЖЕНА, КОЯТО СИ ЗНАЕ ЦЕНАТА!

Жена

Жена 30.06.2020 16:43

Браво Вени, ти си готино миньонче. Който не те харесва, значи е нещасен, дебел и грозен. Колкото до астрологията, това е една измишльотина, за заблуда на хората.

Ell

Ell 30.06.2020 22:34

Много добър професионалист и талантлива водеща, да не кажа най добрата. Освен хубава. Едни от най интересните предавания, които съм гледала безспорно са нейните. Сега прави ли някъде предавания да ги гледам? И аз гледам астрологията, но само за описание на характера и съвместимостта.

Ебачанажурви

Ебачанажурви 01.07.2020 8:26

А знаеш ли къв сладък инфаркт на дупето ще ти докарам аз като те опъна ще те иба във всички дупки дето намеря по тебе

Хаха!

Хаха! 01.07.2020 21:59

Венетка и сама си пише положителните коментари, но си знае, че песента й е изпята! Нямаше по-глупави предавания от нейните. Канеше само разни мутреси, и ги питаше-това колко струва, и кой ти го купи? Тихомир навреме разбра колко е глупава, и и би дузпата! Куха лейка отвсякъде.