Венета Райкова скочи остро срещу Глория, нарече я меркантилна!

Венета Райкова скочи остро срещу Глория, нарече я меркантилна!

Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата му стои тв водещата и писател Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи срещу фолкпевицата Глория и призна, че е писала за нея в книгата си. 

Вчера стана ясно, че Глория е върнала годежния си пристен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застраряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Венета Райкова ️ (@veneta_raikova) on

Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в "Милионерката" - меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама... Случйана прилика от книгата с действителността", пише Венета. 

И допълва: "Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица". 

Едната фолкпевица е Глория, но всички се чудят коя друга визира Райкова в своята книга. А междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да й гостува в "Папараци" и да разкаже за тайната си връзка с бизнесмена./show.blitz.bg

Коментирай

Венета се оля този път

Венета се оля този път 20.05.2020 23:06

Ако Глория е меркантилна, защо ще се отказва от женитба с "много богатия мъж". Венета първо говори после мисли.

Toilet paper

Toilet paper 21.05.2020 10:22

Венета си купува тоалетната хартия за устата, не за...., че повече от там се цапа :) Да бъдеш жалък на 40+ и продължава да копае дъното.

NightShadow

NightShadow 21.05.2020 16:45

Баба Глори :)

Qwerty Yop

Qwerty Yop 21.05.2020 21:44

Като ги хванеш и двете... и удри, удри. И двете са меркантилни пачи и затова нямат щастие с човек до себе си! Само като ги погледне човек и направо да запали с двеста... или ако много е загорял, чук и бег.

Биби

Биби 23.03.2021 3:11

Глора е пълен боклук. Рано или късно ще раздели дъщеря си от доспатския момък - полицай.