logo

Безработната Венета Райкова със сензационна новина СНИМКА

Безработната Венета Райкова със сензационна новина СНИМКА

Безработната Венета Райкова теши мъката си типично по женски - с ядене на твърде много сладко. И, разбира се, с демонстриране на перфектен живот, което всъщност е далеч от истината. 

Бившата тв водеща не спира да снима терасата си, която е отрупана с цъфнали цветя и има невероятна гледка към градината и басейна на комплекса. Напоследък е станала доста активна в социалните мрежи и с всеки пост иска да докаже, че живее повече от перфектно. 

Венета Райкова с шокиращо признание за Иво Аръков!

Да, ама не! Проучвания на световни психолози сочат, че най-нещастни са хората, които изпъкват някакво щастив в социалните мрежи. Те са стигнали до заключението, че всички тези хора представят в интернет живота, който много им се иска да живеят, но в действителност не е така. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Венета Райкова ️ (@veneta_raikova) on

Синът на Венета Райкова празнува с Рачков и Маги Халваджиян и... СНИМКИ

"Любимата ми сладкарница отвори!! Взех си торта и си я ям вкъщи!! В настроение съм да започна да пиша нова книга! Но!!! Сънувах, че пиша не тази, която съм планирала да започна, а друга!! Затова реших да се допитам до вас - каква да бъде осмата ми книга? Любовна, скандална, с телевизионни интриги, с духовните правила по които действа Вселената, или за възходите и паденията на звездите? Давайте идеи и обещавам осмата ми книга да бъде изцяло по вашите желания", пише Венета в последния си статус. 

Твърде е вероятно да използва времето, в което е безработна, след спирането на "Папараци", за да напише новата си книга. Напълно е въжможно този път да пише за популярните родни звезди и да разкрие голяма част от техните тайни, които е научила по един или друг начин. А повечето читатели искат да научат нещо повече за самата Венета и за нейните най-трудни моменти в живота й, но без да премълчава и най-срамните неща от миналото./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 09.04.2020 15:11

http://coronavirus.eti.pw

Дядя

Дядя 09.04.2020 22:10

Оти ми не лапаш Гуя

oxyboxy

oxyboxy 09.04.2020 22:25

- осмата Tи книга да бъде изцяло за сekсa!

факт

факт 09.04.2020 22:33

Не моа да си го представя, това е сигурно някакъв монтаж...

Радо

Радо 10.04.2020 13:21

От терасата има изглед и към южната дъга

Тапчакурофф

Тапчакурофф 10.04.2020 16:10

Бахти и мръсната уруспия. Смарди от келомиетри

bobinzeto

bobinzeto 10.04.2020 20:16

Ооооох Вени ща изамкам цялата.

Боби

Боби 11.04.2020 10:29

Ох ,тая пачавретина,махнете я веднага.

персенк

персенк 11.04.2020 11:14

колко трябва да си комплексиран, за да снимаш до потрес всеки ден-терасата си, всеки ден кафето си с купени бисквити, евтини саксийки и непременно басейна. няма ли да те напусне селото вече ма венето ?!