Устата след заплахите за убийство: Ние сме народ, който истински обича историята си!

Устата след заплахите за убийство: Ние сме народ, който истински обича историята си!

Рапърът Иван Динев, по-известен като Устата, взриви социалните мрежи наскоро с едно видео, озаглавено: "Урок по история на Македония". А след като гръмна скандала, той уточни, че в никакъв случай не е търсил провокация, а просто е искал да изрази личната си позиция. Въпреки това обаче, заради публикуваната песен е получил и заплахи.

Малко след като ситуацията се развихри и стигна всякакви крайности, Устата написа в социалните мрежи: "Благодаря ви, че ме чухте! Може би защото го направих с думи, които си говорим пред телевизора, а не ги чуваме от телевизора, може би защото го направих от сърце... не знам."

Устата след парчето за Македония: Ще ме убият!

И продължава така: "От вашата нереално силна подкрепа обаче разбрах, че ние сме народ, който истински обича историята си и се гордее с нея. Благодаря ви! Това написа в профила си във Facebook Устата, след като получи заплахи за убийство, провокирани от песента му за Северна Македония.

"Иначе всичко е наред, сигналът към районното управление на МВР по местоживеене е подаден от моя страна, утре в 13.00 ще бъде внесен в ДАНС, а в 14.00 във Външно министерство", допълва още той./show.blitz.bg

Коментирай

Поручик Галицин

Поручик Галицин 23.02.2023 15:59

Призовавам всички т нар рапъри да подкрепят Устата като изпеят същия куплет и го пуснат публично в профилите си да видим македонските изтърсаци кого по напред ще заплашват!!!

Всички

Всички 06.12.2023 12:30

Да пеят срещу доброто дебелогьзо момиче