Тита се пусна по гащички, а зад гърба й застана... (СНИМКА)

Тита се пусна по гащички, а зад гърба й застана... (СНИМКА)

Напоследък тийнсензацията Тита е доста крайна в провокациите си. Доскоро момичето от Силистра се славеше като тихо и консервативно момиче, а сценичният й образ е просто роля. Сега обаче е решила да бъде крайна и в личните си фотоси, които са извън сцената. 

Тита сподели кадър, на който позира с изрязан бански, а на заден фон се вижда басейн и готин мъж. Най-вероятно това е гаджето на певицата, който пътува с нея по време на лятното турне, което е в разгара си. 

Тита се върна при гаджето (СНИМКИ)

Запознати издават, че откакто се събраха отново, Тита и богатото й гадже се натискат при всяка възможност. Правели го и на открити места, къдети бързо приковавали погледите към себе си. Едни се възмущават, други пък им се радват на любовта. 

Тита: Човек трябва да е силен и да преглъща болката

Факт е обаче, че за година Тита успя да се справи с излишните килограми и от поничка се превърна в истински сексимвол. Снимката й в социалните мрежи бързо събра хиляди лайкове и хвалби за перфектно тяло. Явно досега килограмите са пречели на антилопата да се снима по-разголена, но сега вече няма такива притеснения и без свян ръси сексапил./show.blitz.bg

Коментирай

ожоа

ожоа 19.06.2019 13:39

доста готинка млада бяла българка браво на мацето супер си е